Σάββατο 25 Μαΐου 2019 | 04:18

ΠολιτικήPointer

Θρασίμια

 
«Σήμερα κατάλαβαν όλοι γιατί τα ΜΜΕ που υπηρετούν τη ΝΔ στοχεύουν στο πρόσωπό μου με αήθεις χαρακτηρισμούς και γκεμπελίστικες πρακτικές. Η υπενθύμιση των δεινών που υπέστη ο λαός και η χώρα από την πολιτική της ΝΔ απομακρύνει την πιθανότητα να επανέλθει στη διακυβέρνηση της χώρας. Τα λάθη του παρελθόντος είναι η σοφία του μέλλοντος. Ο ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει τέτοια λάθη». Αυτή τη δήλωση έκανε την περασμένη Παρασκευή ο υφυπουργός Εργασίας Αναστάσιος Πετρόπουλος, προσπαθώντας να μετατρέψει μια προσωπική του θρασεία και προκλητική δήλωση σε αντικείμενο μικροκομματικού καυγά.
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πετρόπουλος συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Παλαιότερα είχε δηλώσει ότι πηγαινοέρχεται από το υπουργείο στο δικηγορικό του γραφείο με τα πόδια και ο κόσμος βγαίνει από τα μαγαζιά και τον ευχαριστεί επειδή η κυβέρνηση ψήφισε το νόμο Κατρούγκαλου! Τώρα, από το βήμα της Βουλής, απευθύνθηκε σε μαθητές που βρίσκονταν στα θεωρεία, σε μία από τις καθημερινές επισκέψεις σχολείων στη Βουλή και τους είπε ότι είναι τυχεροί που δεν πρόλαβαν την εποχή που είχαν εξαφανιστεί οι σκύλοι και οι γάτες, επειδή στα σκουπίδια έψαχναν οι άνθρωποι. Ενώ τώρα που κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ, οι άνθρωποι παράτησαν το ψάξιμο στους κάδους με τα σκουπίδια και επέστρεψαν σ' αυτούς τα αδέσποτα τετράποδα!
 
Πόσο «χαλασμένος» πρέπει να είναι κάποιος για να λέει τέτοια πράγματα και μετά να βγαίνει με θράσος και να μιλά για γκεμπελίστικες πρακτικές σε βάρος του; Ρητορικό είναι το ερώτημα. Ολοι είναι «χαλασμένοι», από τη στιγμή που μοναδικό μέλημά τους είναι η διαχείριση της αστικής εξουσίας. Απλώς, κάποιοι έχουν την ικανότητα να κρύβονται πίσω από έναν υποκριτικά ευαίσθητο λόγο, ενώ άλλοι δεν τα καταφέρνουν και μας καθιστούν όλους κοινωνούς της χαμέρπειάς τους.
 
 
Παρασκευή 08 Μαρτίου 2019