Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 | 09:42

ΠολιτικήPointer

Ενάντια στη στρατιωτική συνεργασία με τους ισραηλινούς φονιάδες

Συγκέντρωση στο υπουργείο Αμυνας, Πέμπτη 14/3, 6μμ


Η αναμενόμενη στρατιωτική άσκηση «Ηνίοχος» περιλαμβάνει κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με δυνάμεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ. Το περιορισμένο γεωγραφικό μέγεθος του Ισραήλ δεν προσφέρεται για την ικανοποιητική εκπαίδευση των στελεχών της πολεμικής αεροπορίας του σε μεγάλες πτήσεις που συνδυάζουν μεικτές συνθήκες ανάγλυφου στεριάς και θάλασσας. Η ισραηλινή πολεμική αεροπορία εδώ και χρόνια αξιοποιεί τον εναέριο χώρο της Ελλάδας σε αυτή την κατεύθυνση. Παλιότερα η Τουρκία προσέφερε αυτή τη διέξοδο στο Ισραήλ, όσο το τουρκικό κράτος ακολουθούσε μια στρατηγική στενής στρατιωτικής συνεργασίας με τους σιωνιστές υπό την εποπτεία των ΗΠΑ για τον έλεγχο της Μέσης Ανατολής.
 
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, βαθαίνει τη συμμαχία με το μαντρόσκυλο της Μέσης Ανατολής, ενισχύοντας τη βαρβαρότητά του σε βάρος του παλαιστινιακού λαού, πρώτα και κύρια της πολιορκημένης Λωρίδας της Γάζας, που υφίσταται καθημερινά τις φονικές επιδρομές από τα ισραηλινά αεροσκάφη. Η απροκάλυπτη πολιτική κάλυψη που δέχονται οι ισραηλινοί εγκληματίες πολέμου από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στις διαδοχικές τους συναντήσεις, συμπληρώνεται με τον εξοπλισμό της φονικής πολεμικής μηχανής της κατοχής, που σκοτώνει παιδιά και αμάχους ανενόχλητη. Πλέον, η χώρα μας είναι συνένοχη στο διαρκές κατοχικό έγκλημα στα παλαιστινιακά εδάφη.
 
Αμεσο καθήκον όλων μας είναι να σπάσουμε το πέπλο σιωπής και συγκάλυψης αυτού του αίσχους, πριν συνηθίσουμε στο έγκλημα, πριν οι σιωνιστές και οι εν Ελλάδι υποστηρικτές τους κατορθώσουν να μετατρέψουν σε έγκλημα την υποστήριξη του δίκαιου αγώνα του παλαιστινιακού λαού για απελευθέρωση από τα δεσμά της κατοχής.
 
Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό καλεί σε συγκέντρωση στο Υπουργείο Αμυνας ενάντια στη στρατιωτική συνεργασία της χώρας μας με το Ισραήλ, την Πέμπτη 14 Μάρτη, στις 6μμ. Να είμαστε όλοι και όλες εκεί.
Παρασκευή 08 Μαρτίου 2019