Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 | 09:35
  Δεν κρατιόταν ο Τσακαλώτος μόλις ολοκληρώθηκε η πώληση του δεκαετούς ομολόγου που εξέδωσε το ελληνικό κράτος. Εσπευσε να «καταχεριάσει» τους πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης με μια ανακοίνωση-μνημείο αλαζονείας, στρεψοδικίας και κωλοπαιδισμού: «Πολλοί βάλανε στοίχημα ότι δεν θα βγούμε στις αγορές.
Πλήρες άρθρο...
  Για την «επιστροφή στην κανονικότητα» πανηγύρισε ο Τσακαλώτος λίγο μετά το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, αναφερόμενος στην έκδοση δεκαετούς ομολόγου. Πριν από ελάχιστες ώρες, την ίδια μέρα, είχε στέρξει να συναντηθεί με αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ, η οποία του έθεσε τα ζητήματα του 13ου και 14ου μισθού, των ΒΑΕ και του ανθυγιεινού επιδόματος.
Πλήρες άρθρο...
Μπορεί ο Σταθάκης, με το γνωστό μπλαζέ ύφος και το μόνιμα καρφιτσωμένο ειρωνικό χαμόγελο, να διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να βγουν στο σφυρί υδροηλεκτρικά εργοστάσια της ΔΕΗ, όμως δεν είναι αυτός που θα αποφασίσει. Η δεύτερη μεταμνημονιακή έκθεση της Κομισιόν αποτελεί έναν ασφαλή οδηγό για να καταλάβουμε τι πρόκειται ν' ακολουθήσει.
Πλήρες άρθρο...
  Περίσσεψαν τα χαμόγελα στη συνάντηση του Τσίπρα με το προεδρείο της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. Και το θράσος του Τσίπρα, που παρουσίασε τους εφοπλιστές ως… εθνικούς ευεργέτες: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ανταπόκρισή σας στο αίτημα της κυβέρνησης να θεσπίσουμε μια μόνιμη συμφωνία.
Πλήρες άρθρο...
Κοινή φορολογική δήλωση των συζύγων (όπως γινόταν πάντοτε), αλλά από φέτος χωριστά εκκαθαριστικά! Πολύς κόσμος αναρωτιέται τι «τρελό» είν' αυτό. Γιατί ανέκαθεν τα εισοδήματα των συζύγων φορολογούνταν χωριστά, γίνονταν δύο εκκαθαρίσεις και έβγαινε στο τέλος η «σούμα», ώστε να γνωρίζουν τι θα πληρώσουν ή τι θα πάρουν ως επιστροφή εάν το τελικό αποτέλεσμα ήταν πιστωτικό.
Πλήρες άρθρο...