Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 | 22:48

ΔιεθνήPointer

O Μένγκελε κατοικεί στο Ισραήλ

Small_img_32433
Η ισραηλινή ακαδημαϊκός Ναντέρα Σαλούμπ-Κεβορκιάν, σε ομιλία της στο πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης, αποκάλυψε ότι το Ισραήλ δίνει άδειες σε μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες να δοκιμάζουν τα φάρμακά τους σε παλαιστίνιους κρατούμενους στις ισραηλινές φυλακές, μετατρέποντάς τους έτσι –πέραν όλων των άλλων- και σε πειραματόζωα. Από την άλλη, οι ισραηλινές βιομηχανίες όπλων δοκιμάζουν νέα όπλα για την καταστολή διαδηλώσεων πάνω σε παλαιστίνιους νεολαίους, κυρίως στις γειτονιές της ανατολικής Ιερουσαλήμ.

Η Κεβορκιάν οδηγήθηκε σε αυτά τα συμπεράσματα με βάση πληθώρα στοιχείων που συνέλεξε στο πλαίσιο ερευνητικού έργου για το ισραηλινό Εβραϊκό Πανεπιστήμιο. Στην ομιλία της είπε χαρακτηριστικά ότι «οι παλαιστινιακές περιοχές είναι εργαστήρια» και τόνισε: «Η εφεύρεση προϊόντων και υπηρεσιών από τις κρατικά χρηματοδοτούμενες ιδιωτικές εταιρίες παραγωγής πολεμικού υλικού τροφοδοτείται από τα αμέτρητα στρατιωτικά σημεία ελέγχου και την καταπίεση των Παλαιστίνιων από τον ισραηλινό στρατό». Πριν από λίγο καιρό, ο παλαιστίνιος απεσταλμένος στον ΟΗΕ Ριγιάντ Μανσούρ είχε δηλώσει ότι οι σιωνιστές αφαιρούν συστηματικά κερατοειδείς αδένες και άλλα όργανα από τα σώματα των Παλαιστίνιων που δολοφονεί ο ισραηλινός στρατός στη Δυτική Οχθη, πριν τα παραδώσουν στους συγγενείς τους, σύμφωνα με καταγγελίες συγγενών αλλά και δεκάδες ιατροδικαστικές εκθέσεις.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος ισραηλινός «υπεράνω υποψίας» αποκαλύπτει τις ναζιστικής έμπνευσης πρακτικές των σιωνιστών σε βάρος του παλαιστινιακού λαού. Ηδη από τον Ιούλη του 1997, η δεξιά ισραηλινή εφημερίδα «Γεντιότ Αχρονότ» είχε δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία από Εκθεση επιτροπής της ισραηλινής Κνεσέτ, σύμφωνα με τα οποία το ισραηλινό υπουργείο Υγείας είχε δώσει άδεια σε αρκετές φαρμακευτικές εταιρίες να δοκιμάζουν τα φάρμακά τους που βρίσκονται σε στάδιο ανάπτυξης και δοκιμών, σε παλαιστίνιους κρατούμενους. Τότε είχαν ήδη διεξαχθεί περισσότερες από 5.000 δοκιμές φαρμάκων!

Η μετατροπή των παλαιστίνιων κρατούμενων σε πειραματόζωα από τους σύγχρονους Μένγκελε συμβαδίζει με την άρνησή τους να παράσχουν οποιαδήποτε ουσιαστική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε παλαιστίνιους κρατούμενους που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, τους οποίους αφήνουν να αργοπεθαίνουν. Στις 8 Φλεβάρη, οι διοικητικές αρχές των ισραηλινών φυλακών ανακοίνωσαν το θάνατο του 36χρονου παλαιστίνιου πολιτικού κρατούμενου Γιασέρ Χαμίντ Ιστέα, του δεύτερου νεκρού σε διάστημα τριών ημερών. Και οι δύο πέθαναν από βαριές ασθένειες, λόγω της άρνησης παροχής ιατρικής βοήθειας από τους σιωνιστές!

Το Ισραήλ είναι από τις χώρες που πρωταγωνιστούν διεθνώς στην έρευνα και το σχεδιασμό νέων όπλων, ενώ οι διαδηλώσεις του παλαιστινιακού λαού της Γάζας στο πλαίσιο της «Μεγάλης Πορείας της Επιστροφής» αποτέλεσε μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τους σιωνιστές προκειμένου να δοκιμάσουν αυτά τα όπλα. Στα όπλα περιλαμβάνονται από μη επανδρωμένα αεροσκάφη που ψεκάζουν με δακρυγόνα τους Παλαιστίνιους που διαδηλώνουν δίπλα στα σύνορα του Ισραήλ με τη Γάζα, μέχρι σφαίρες τύπου «πεταλούδας», η χρήση των οποίων προκαλεί τεράστια τραύματα, πολλές φορές θανατηφόρα, στο σώμα του θύματος, καθώς ανοίγει κατά την είσοδο στο σώμα του καταστρέφοντας σε μεγάλη κλίμακα ιστό και κόκαλα.

Με τέτοιες σφαίρες δολοφονήθηκαν οι παλαιστίνιοι δημοσιογράφοι Γιασέρ Μουρτάζα και Αχμέντ Αμπού Χουσεΐν στη Γάζα, ενώ κάλυπταν τις διαδηλώσεις δίπλα στα σύνορα. Και οι δυο δέχτηκαν τις σφαίρες στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να υποστούν ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία, ενώ τα βασικά τους όργανα σχεδόν κονιορτοποιήθηκαν. Σύμφωνα με μαρτυρίες ιατρικού προσωπικού των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, που περιθάλπει διαδηλωτές δίπλα στα σύνορα, τέτοια τραύματα δεν είδαν ούτε κατά τη διάρκεια της ισραηλινής εισβολής στη Γάζα το καλοκαίρι του 2014. Οι σφαίρες-πεταλούδα είναι ό,τι πιο θανατηφόρο έχει χρησιμοποιήσει ο ισραηλινός στρατός στη Γάζα μέχρι σήμερα, ενώ τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη προσφέρουν στους σιωνιστές ένα μέσο καταστολής που τους επιτρέπει να μηδενίζουν τις απώλειες για τους ίδιους, αφού δεν εμπλέκουν χερσαίες δυνάμεις για την καταστολή των διαδηλώσεων, ενώ οι ελεύθεροι σκοπευτές τους βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση από τους διαδηλωτές δολοφονώντας τους εκ του ασφαλούς.

Η «Μεγάλη Πορεία της Επιστροφής» έχει λειτουργήσει ως ένα εργαστήριο δοκιμής σε πραγματικές συνθήκες της τεχνολογίας αιχμής στον τομέα των οπλικών συστημάτων, προσφέροντας στο Ισραήλ πολύτιμα δεδομένα. Αυτά τα δεδομένα παρέχουν ασφαλή συμπεράσματα στις ισραηλινές εταιρίες που αναπτύσσουν αυτή την τεχνολογία, σχετικά με την αποτελεσματικότητα της, ενισχύοντας τη θέση τους στο διεθνές εμπόριο όπλο. Η εταιρεία ISPRA, που κατασκευάζει έναν τύπο μη επανδρωμένου αεροσκάφους, που χρησιμοποιεί ευρέως ο ισραηλινός στρατός στη Γάζα, διαφημίζει το συγκεκριμένο όπλο στην ιστοσελίδα της γράφοντας ότι αποτελεί μια «έξυπνη» λύση για καταστολή διαδηλώσεων, βασισμένη σε τεχνογνωσία που έχει προκύψει από χρήση σε πραγματικές συνθήκες!

Η κτηνώδης καταστολή του παλαιστινιακού λαού στη Δυτική Οχθη και οι πολεμικού τύπου επιθέσεις στη Γάζα δεν αποτελούν μόνο μια επικερδέστατη επιχείριση για την ισραηλινή βιομηχανία όπλων, αλλά και ένα πεδίο έρευνας και δοκιμής νέων και πιο αποτελεσματικών όπλων. Η καταστολή και οι δολοφονίες Παλαιστίνιων χρησιμοποιούνται ως μέσο διαφήμισης της αποτελεσματικότητας των προϊόντων της ισραηλινής πολεμικής βιομηχανίας.
Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019