Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 | 07:17
Στις 14 του περασμένου Νοέμβρη, ο Αραχωβίτης είχε ανεβάσει για «διαβούλευση» στην ιστοσελίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ένα σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τους ελέγχους στην αγορά γάλακτος. Η διαβούλευση διήρκεσε δέκα μέρες και στο πλαίσιό της παρουσιάστηκαν προτάσεις που αν ο Αραχωβίτης τις έκανε δεκτές, θα έμπαινε πραγματικό φρένο στις ελληνοποιήσεις γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων.
Πλήρες άρθρο...
Την περασμένη Τετάρτη ψηφίστηκε και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η Συμφωνία Ελεύθερων Συναλλαγών της ΕΕ με τη Σιγκαπούρη. Μετά την ψήφιση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η συμφωνία οριστικοποιήθηκε και μετά από ένα χρονικό διάστημα θα αρχίσει να εφαρμόζεται. Δε θα περάσει από τα εθνικά κοινοβούλια των κρα
Πλήρες άρθρο...
Εχουμε καταλάβει ότι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αραχωβίτης αισθάνεται μεγάλη ανασφάλεια και κάνει σπασμωδικές κινήσεις, δεν περιμέναμε όμως ότι θα αποκτούσε μαζί μας μια σχέση σαν αυτή που είχε το σκυλάκι με τον Παβλόφ. Τρίτη οργάνωσε –χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων, για ευνόητους λόγους όπως θα δούμε- συνάντηση με τον επίτροπο Υγείας Αντριουκάιτις και ανακοίνωσε ότι τελείωσε προς όφελος των ελληνικών συμφερόντων το θέμα με το τσέχικο «ελληνικό για-ούρτι».
Πλήρες άρθρο...