Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019 | 03:50
Περισσότερο από το 70% του ελληνικού γιαουρτιού παράγεται με εισαγόμενο γάλα! Η κυνική δήλωση έγινε από τον πρόεδρο του ΣΕΒΓΑΠ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων), Χρήστο Αποστολόπουλο, σε ημερίδα που οργάνωσε στις 2 του Φλεβάρη η εφημερίδα Αgrenda, στo πλαίσιo της Zootechnia.
Πλήρες άρθρο...

ΑγροτικάPointer

Με τη γίδα στην πλάτη πιάστηκε ο Αραχωβίτης

Υπηρέτες των καπιταλιστών σε όλα τα επίπεδα

Εχουμε αναφέρει σε προηγούμενα δημοσιεύματά μας, ότι τον Νοέμβρη και τον Δεκέμβρη του 2018 το ΔΣ του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ εισηγήθηκε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να επιβληθούν σε συγκεκριμένες εταιρίες πρόστιμα της πλάκας, ενώ αρνήθηκε να εισηγηθεί την αφαίρεση από δύο εταιρίες της άδειας για παραγωγή φέτας ΠΟΠ.
Πλήρες άρθρο...
Εχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από τότε που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δέχτηκε να παράγει η Τσεχία «γιαούρτι ελληνικού τύπου», ή «ελληνικού στυλ», ή «ελληνικής συνταγής».  Το φθινόπωρο του 2016 ανακαλύψαμε μια επιστολή που είχε στείλει ο επίτροπος Υγείας της ΕΕ Β.
Πλήρες άρθρο...