Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 | 07:20

ΠολιτικήPointer

Εργαλείο προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ

Ηταν στραβό το κλήμα, το 'φαγε κι ο γάιδαρος. Δεν του έφταναν του Παππά οι καταγγελίες «εκ των ένδον» για τα σημεία και τέρατα που γίνονται στην ΕΡΤ, του προέκυψε και η καταγγελία του Περισσού για ένα προβοκατόρικο και χυδαία αντικομμουνιστικό ντοκιμαντέρ που προέβαλε η ΕΡΤ, συνεχίζοντας τη λαμπρή ιστορία της στο είδος. Ο Παππάς δεν απάντησε. Εβαλε τους υποτακτικούς του στην ΕΡΤ να απαντήσουν ότι «η ΕΡΤ μισθώνει ξένο πρόγραμμα, μεταξύ του οποίου και ιστορικά ντοκιμαντέρ, βάσει ποιοτικών κριτηρίων (σ.σ. !!!) και των προδιαγραφών που ισχύουν στην παγκόσμια οπτικοακουστική αγορά». Σ' αυτά δε τα ντοκιμαντέρ «παρουσιάζονται πορίσματα επιστημονικών ερευνών, τα οποία εκφράζουν διαφορετικές απόψεις επιστημόνων και ερευνητών»! Μόνο που συμβαίνει αυτοί οι «επιστήμονες» και «ερευνητές» να… κατατρύχονται από την «ιδεοληψία» ότι για τον β' παγκόσμιο πόλεμο ευθύνονται εξίσου η Σοβιετική Ενωση και η χιτλερική Γερμανία! Περιττεύει να πούμε ότι δεν πρόκειται για επιστήμονες, αλλά για στρατευμένους προβοκάτορες της δυτικής σοβιετολογίας, που δεκαετίες τώρα προσπαθούν να θεμελιώσουν τη θεωρία «των δύο άκρων».

Επιστρέφοντας στα της ΕΡΤ, σημειώνουμε ότι ο Παππάς έχει την άνεση να το γυρίζει στο τσάμικο όταν του την πέφτει η αντιπολίτευση, δίνοντας γηπεδικό χαρακτήρα σε κάθε σχετική κοινοβουλευτική συζήτηση (το έκανε και πρόσφατα), όμως τα βέλη εκτοξεύονται εξ οικείων. Δεν είναι μόνο μεγαλοστελέχη που βρέθηκαν «στην απέξω» και άνοιξαν τα στόματά τους, δεν είναι μόνο ο Φίλης, που έχει βάλει και την ΕΡΤ στο στόχαστρό του, αλλά είναι και οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ που μιλούν για «διοίκηση από παράλληλους μηχανισμούς», για «πελατειακό συνδικαλισμό» και «επιτροπές ημετέρων», κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «δεν απέφυγε τον πειρασμό να χειραγωγήσει την ΕΡΤ».

Το αυτί του Παππά, φυσικά, δεν ιδρώνει από κάτι τέτοια. Πέρα από την προσωπική προβολή που εξασφαλίζει, έχει μετατρέψει την ΕΡΤ σε εργαλείο χοντροκομμένης προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας κάθε «επαγγελματία» που ξέρει μόνο να γλείφει και να ωραιοποιεί τα κάθε φορά αφεντικά του. Παρακολουθήστε (αν δεν το έχετε ήδη κάνει) μια εκπομπή του Κοτρώτσου και θα καταλάβετε τι εννοούμε. Μια μέρα έφτασε στο σημείο να καλέσει στο στούντιο τον Αντώναρο, ο οποίος ήταν φανατικότερος και από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ (Τρύφωνα Αλεξιάδη) στην υπεράσπιση της κυβερνητικής πολιτικής. Τι εκπροσωπεί ο Αντώναρος; Τίποτα πέραν του εαυτού του, αφού όμως δέχεται να κάνει προπαγάνδα υπέρ της κυβέρνησης, εξασφαλίζει παρουσία και προβολή από την ΕΡΤ.
Σάββατο 03 Νοεμβρίου 2018