Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 | 06:49
Κάποιος από τους δημοσιογράφους που κάλυπταν την επίσκεψη του Τσίπρα στο Σίτι του Λονδίνου αναγνώρισε ανάμεσα σ' εκείνους που έβγαιναν από το κτίριο κι εκείνον τον ταϊλανδό μεσάζοντα με το όνομα-γλωσσοδέτη, που θέλει να πάρει τον Παναθηναϊκό και έχει κάνει προκαταρκτική συμφωνία με τον Αλαφούζο.
Πλήρες άρθρο...
Μπορεί σε προσωπικό επίπεδο ο Στουρνάρας να βλέπει τον Τσίπρα και να βγάζει σπυράκια, όμως στα 62 του χρόνια έχει μάθει να υπηρετεί με συνέπεια τα αφεντικά του, παραβλέποντας προσωπικές πικρίες. Υπό άλλες συνθήκες δε θα άφηνε αναπάντητες τις προκλήσεις των Πολάκηδων που άρχισαν να τον τρολάρουν με την «προληπτική γραμμή πίστωσης», που την υποστήριζε με πάθος αλλά δεν υιοθετήθηκε από το Eurogroup.
Πλήρες άρθρο...
Καμιά φορά, κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες έχουν πολιτική σημασία. Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος ανακοίνωσε ότι αναβάλλει την προγραμματισμένη για την Πέμπτη (προχθές) Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευσή του, «λόγω της διεξαγωγής προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης για την οικονομία στη Βουλή, η οποία καθιστά την παρουσία του Πρωθυπουργού στην Γενική μας Συνέλευση τη συγκεκριμένη ημέρα ανέφικτη».
Πλήρες άρθρο...