Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 | 07:11
Μπορεί στις απεργίες-συγκεντρώσεις που καλούν οι συνδικαλιστικές γραφειοκρατίες των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ να συμμετέχει η μειοψηφία των εργαζόμενων, γιατί μετά τις τόσες κατραπακιές που έχει φάει και τα αναρίθμητα ξεπουλήματα να έχει χάσει την εμπιστοσύνη της στα «αγωνιστικά» καλέσματά τους, όμως στην περίπτωση της αξιολόγησης, η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζόμενων στο δημόσιο ξεπέρασε ακόμα και αυτές τις εκτιμήσεις των αστογραφειοκρατών της ΑΔΕΔΥ και τις ηττοπαθείς λογικές τους.
Πλήρες άρθρο...
Οπως κατήγγειλε η ΑΔΕΔΥ, ο αναπληρωτής διοικητής του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης, «στην εναγώνια προσπάθειά του να προωθήσει την εφαρμογή της μνημονιακής “αξιολόγησης“, δεν δίστασε να αποστείλει πρόσκληση για συνέντευξη σε εργαζόμενη, ακόμα και με την αστυνομία»! Εχουν χάσει την μπάλα οι συριζαίοι, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των δημόσιων υπάλληλων γύρισε την πλάτη και στην ηλεκτρονική «αυτοαξιολόγηση».
Πλήρες άρθρο...
Στην εποχή των «εργασιακών προστίμων» επιστρέφει τη δημόσια διοίκηση η «πρώτη φορά Αριστερά» με τις… «κοινωνικές ευαισθησίες» της. Στην Υπηρεσία Ασύλου έκοψαν δύο μισθούς από την πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Συμβασιούχων και ένα μισθό από συμβασιούχο στην Κόρινθο.
Πλήρες άρθρο...