Σάββατο 25 Μαΐου 2019 | 03:58
Οταν κάτι επανέρχεται συνέχεια στο προσκήνιο, σημαίνει ότι υφίσταται ως ανοιχτό θέμα. Αν είχε κλείσει, κανένας δε θα το συζητούσε. Μιλώντας σε ένα ακροατήριο εφοπλιστών και λοιπών παρατρεχάμενων, στα εγκαίνια της έκθεσης «Ποσειδώνια 2018», ο Τσίπρας αισθάνθηκε την ανάγκη να ταχθεί για μια ακόμα φορά κατά της «προληπτικής πιστοληπτικής γραμμής».
Πλήρες άρθρο...
«Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας φόρος παράλογος, δε διορθώνεται καταργείται». Ποιος δε θυμάται την κατηγορηματική διατύπωση του Τσίπρα. Και όλων των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που έσπαγαν το μυαλό τους και ξεσκόνιζαν τα λεξικά για να βρουν το πιο βαρύ, το πιο επαχθές, το πιο ονειδιστικό επίθετο για να «στολίσουν» τον ΕΝΦΙΑ, αυτό το χαράτσι, όπως από την αρχή το πολιτογράφησε ο ελληνικός λαός.
Πλήρες άρθρο...
Με το που δημοσιοποιήθηκε η «αναλογιστική μελέτη» της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής για το Ελληνικό Συνταξιοδοτικό Σύστημα, για την περίοδο 2016-2070 (τα εισαγωγικά μπήκαν για να υποδηλώσουν ότι αυτά τα σχεδιάσματα δεν είναι ούτε μελέτες ούτε αναλογιστικές), ο νεοδημοκράτης Βρούτσης σκαρφάλωσε  στα κερ
Πλήρες άρθρο...