Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 | 06:11
Medium_img_30360
Γενιές και γενιές Ελλήνων έχουν μεγαλώσει γαλουχούμενες με το εθνικιστικό παραμύθι  των «καλών» Ελλήνων που τους επιβουλεύονται και τους απειλούν οι «καλοί» Τούρκοι. Το ίδιο, βέβαια, με αντεστραμμένους τους ρόλους των «καλών» και των «κακών» γίνεται και με τον τουρκικό λαό, στην απέναντι όχθη του Αιγαίου.
Πλήρες άρθρο...
Ακόμα και τη στιγμή που γράφεται αυτό το σημείωμα (Πέμπτη βράδυ), τρεις μέρες μετά τις συλλήψεις μιας ομάδας ναζιστών, που εμφανίζονται με τα ονόματα «Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές» και «Combat 18 Hellas», δεν έχουν δημοσιευτεί τα ονόματά τους. Ούτε φωτογραφίες έβγαλε η Αστυνομία, για να μπορεί κάθε πολίτης να τους αναγνωρίσει και να καταθέσει κάτι που ενδεχομένως γνωρίζει.
Πλήρες άρθρο...
«Μπήκα στην πολιτική για να ασκήσω εξουσία. Οχι όμως με οποιαδήποτε κυβέρνηση. Με αυτήν που θα καταργήσει το κομματικό κράτος που έχτισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ». Η δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη ήταν μαχαιριά στα στήθη πολλών πασόκων. Τη δυσαρέσκειά τους φρόντισαν να τη διοχετεύσουν με διαρροές και ψιθύρους.
Πλήρες άρθρο...

ΠολιτικήPointer

Παρά τις τρεις πειθαρχικές ποινές και δύο πειθαρχικές παραπομπές για τον Ντίτορα

Πάντα εκλεκτός του Π. Σκουρλέτη

Στο δεύτερο ρεπορτάζ μας (24.2.2018) για τον βίο και την πολιτεία του εκλεκτού του υπουργού Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη, συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, Ν. Ντίτορα, καταλήγαμε: «Πριν από την τοποθέτησή του ως Συντονιστή, με απόφασή του Σκουρλέτη στις 15 Μάη του 2017, ο Ν.
Πλήρες άρθρο...
Μετά τη Novartis οι μίζες στο Μετρό κι έπονται κι άλλες, όπως λένε οι πληροφορίες. Αυτές επιβεβαιώνονται και από τη μακροσκελή δήλωση που έκανε ο Τσίπρας στην ΕφΣυν, που δημοσιεύτηκε με τίτλο: «Λειτουργούσαν με όρους μαφίας» και υπότιτλο: «Κυκλώματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ διαμοίραζαν τα ιμάτια του λαού πριν μας οδηγήσουν στα Μνημόνια» (τίτλος και υπότιτλος είναι λόγια του Τσίπρα).
Πλήρες άρθρο...

ΠολιτικήPointer

Διορισμός νύφης Τσίπρα στο Γραφείο του υφυπουργού Πετρόπουλου

Ανήθικος και παράνομος!

Πριν ασχοληθούμε με τα «ντεσού» του διορισμού της νύφης του Τσίπρα (συζύγου του αδελφού του) Αικατερίνης Λιάκου στο Γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Α. Πετρόπουλου, με παράλληλη απασχόληση, θα «ξεχάσουμε» το συγκεκριμένο πρόσωπο και θα αναχθούμε στις πρώτες μέρες της διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Πλήρες άρθρο...