Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 | 17:25
Medium_img_30177
  Την Παρασκευή 2 Φλεβάρη, απ’ αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων», ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σ. Φάμελλος εξέδωσε δελτίο Τύπου με τίτλο: «Αναβαθμίζουμε τις πολιτικές και τους φορείς του περιβάλλοντος». Την ίδια ώρα –για ν’ αναφερθούμε σε ένα μόνο από τα συντελούμενα περιβαλλοντικά εγ
Πλήρες άρθρο...
Το ρεπορτάζ των διπλανών στηλών δημοσιεύτηκε την περασμένη Κυριακή (4 Φλεβάρη) στην ιστοσελίδα μας, ενώ τη Δευτέρα έγινε ευρύτερα γνωστό (μέσω αναπαραγωγής του) στο Διαδίκτυο.  Την Τρίτη 6 Φλεβάρη, πανικόβλητος ο γενικός διευθυντής Κ. Δημόπουλος έδωσε το έγγραφο του στελέχους της Τράπεζας Πειραιώς στη γραμματέα του, για να το καταγράψει ως εισερχόμενο έγγραφο της 6ης Φλεβάρη και να το χρεώσει στη Διεύθυνση Προστασίας Δασών και Αγροπεριβάλλοντος.
Πλήρες άρθρο...

ΠεριβάλλονPointer

Σκάνδαλο γηπέδου Μελισσανίδη στο ΣτΕ

Προκλήσεις επ' ακροατηρίω!

«Να κατεβάσει τους τόνους» ζήτησε κάποια στιγμή από τον Κώστα Παπαδάκη, νομικό παραστάτη των 56 πολιτών που έχουν προσφύγει κατά της νομιμότητας της αδειοδότησης του γηπέδου Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ και πρόεδρος του Ε' Τμήματος Αθανάσιος Ράντος, κατά τη συζήτηση της αίτησης ακύρωσης, που έγινε την περασμένη Τρίτη (7.
Πλήρες άρθρο...