Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 | 21:37
Το σημαντικότερο συμπέρασμα που βγήκε από την πολύωρη συζήτηση της περασμένης Δευτέρας στη Βουλή, είναι πως τα ελληνόπουλα, μόλις βρεθούν έξω από το τοξικό περιβάλλον της μητέρας πατρίδας, μεγαλουργούν. Από τον Ιωάννη Καποδίστρια, υπουργό του τσάρου, στον Βασίλειο Παπαδόπουλο, επίσημο εκπρόσωπο της Σαουδικής Αραβίας για την προμήθεια όπλων.
Πλήρες άρθρο...
Οπως αναμενόταν, η μνημονιακή αντιπολίτευση δίνει συνέχεια στην υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, βλέποντας ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να συμμαζέψει την κατάσταση πανικόβλητα, χωρίς να μπορεί να συμμαζέψει και τον Καμμένο που έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια και πέφτει από τη μια αντίφαση στην άλλη (πότε γνώριζε τον Παπαδόπουλο και πότε δεν τον γνώριζε, πότε ο Βορίδης είναι «κονσιλιέρε» του Μαρινάκη και πότε δεν είναι κτλ.
Πλήρες άρθρο...

ΠολιτικήPointer

Αρνούνται να μας δώσουν τα στοιχεία για τα φέσια

Υπάλληλοι των καναλαρχών

Μπορεί ο Παπαγγελόπουλος να μιλάει για «νταβατζήδες» και «βδέλλες της διαφθοράς», μπορεί ο Καμμένος να δείχνει τον Μαρινάκη σαν αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης που έχει υπαλλήλους του τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι, μπορεί ο Τσίπρας, ο Τζανακόπουλος, η Δούρου να μιλούν συνεχώς και σε καθημερινή βάση για «fa
Πλήρες άρθρο...
Δεν είναι δυνατόν μια συμφωνία για το όνομα του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς να υπήρξε προϊόν μιας συζήτησης 45 λεπτών ανάμεσα στη Γεννηματά και τον Θεοδωράκη. Των δύο που μέχρι πρότινος μετά βίας αντάλλασσαν καλημέρα, ενώ τσακώνονταν δημόσια, εις επήκοον όλων, καθώς περίμεναν να ξεκινήσει η ομιλία του Μακρόν στην Πνύκα.
Πλήρες άρθρο...
Μετράμε ήδη περίπου τρία χρόνια προσφυγικής κρίσης στην Ελλάδα. Ενα τεράστιο κύμα ξεριζωμένων ανθρώπων ήρθε και βρήκε αντί για στοιχειώδεις υποδομές και λειτουργικές διαδικασίες, ένα… μπάχαλο! Με όλη τη σημασία της λέξης. Το μπάχαλο αυτό μοιάζει να είναι σαν κακοφορμισμένη πληγή.
Πλήρες άρθρο...
Ο Φίλης άνοιξε το χορό κι από πίσω έσπευσαν οι υπόλοιποι (Σκουρλέτης, Κυρίτσης, Ξυδάκης) για να μη χάσουν την ευκαιρία. Νόμισαν ότι μπορούν μ' ένα σμπάρο να χτυπήσουν δυο τρυγόνια. Και τη συζήτηση να εκτρέψουν από όλα τα σκανδαλώδη που αποκαλύπτονταν και τ' αυτιά των «ευαίσθητων, φιλειρηνιστών» συριζαίων να χαϊδέψουν.
Πλήρες άρθρο...
Οι συριζαίοι δεν μπορούν να πατήσουν το πόδι τους στη Μάνδρα. Βλέπετε, διοικούν κράτος και περιφέρεια και πέρα από τις γενικές ευθύνες που τους βαρύνουν, βαρύνονται και με τη ράθυμη και γραφειοκρατική λειτουργία του κρατικού μηχανισμού στο ζήτημα των αποζημιώσεων, που πάντοτε εμφανίζεται σ' αυτές τις περιπτώσεις.
Πλήρες άρθρο...
Πραγματικό Βατερλό υπέστη η συνδικαλιστική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Το 2014 ήταν τρίτη, με 1.488 ψήφους και ποσοστό 13,24%, ενώ το 2017 ήρθε δέκατη, με μόλις 482 ψήφους και ποσοστό 4,36%. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η εκλογική κατάρρευση σ' ένα χώρο που η «ανανεωτική Αριστερά» έχει καταφέρει στο παρελθόν να εκλέξει ακόμα και προέδρους (Κουβέλης, Ρουπακιώτης) είναι αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής.
Πλήρες άρθρο...

ΠολιτικήPointer

70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΕΝΟΠΛΗ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Ζήτω ο Κόκκινος Δεκέμβρης

Υπάρχουν μερικές ημερομηνίες-ορόσημα που όσο κι αν προσπαθήσουν οι κυρίαρχοι να τις ρίξουν στη λήθη, αυτές εξακολουθούν να δραπετεύουν και να νοηματοδοτούν την επικαιρότητα. Μια τέτοια ημερομηνία είναι η 3η του Δεκέμβρη του 1944, η «ματωμένη Κυριακή» του ελληνικού λαού.
Πλήρες άρθρο...