Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 | 09:50
Αυτό το σημείωμα άλλαξε πολλές φορές περιεχόμενο μέσα στη βδομάδα. Ξεκίνησε ως ένα σύντομο σχόλιο για το έμμεσο «άδειασμα» που έκανε ο Τσίπρας στον Καμμένο στη Βουλή, αποφεύγοντας να τον υπερασπιστεί από την ευθεία επίθεση του Μητσοτάκη για σκάνδαλα και παρακράτος, και κατέληξε ως ρεπορτάζ και πολιτικό σχόλιο για μια υπόθεση που κυριαρχεί στην πολιτική επικαιρότητα, επισκιάζοντας ακόμα και το έγκλημα της Μάνδρας.
Πλήρες άρθρο...
Ιανουάριος 2017. Στις ειδήσεις «παίζει» το καυτό θέμα: ένας πρόσφυγας νεκρός από αναθυμιάσεις την ώρα που προσπαθούσε να ζεσταθεί. Πού; Στη Μόρια της Λέσβου.   Νοέμβριος 2017. Οι ειδήσεις «παίζουν» τις καταιγίδες και τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα και επιδεινώνουν την κατάσταση των προσφύγων.
Πλήρες άρθρο...
Δεν έκρυβε καμιά έκπληξη ο δεύτερος γύρος για την εκλογή αρχηγού του νέου κόμματος της Κεντροαριστεράς. Η Γεννηματά νίκησε άνετα, με 56,7% και ο Ανδρουλάκης περιορίστηκε σ' ένα 43,3%. Μαγείρεψαν και τη συμμετοχή ώστε να δείχνει περίπου 25% χαμηλότερη σε σχέση με τον πρώτο γύρο (ανακοίνωσαν ότι ψήφισαν 156.
Πλήρες άρθρο...
Οι εκπαιδευτικοί Νουριέ Γκιουλμέν και Σεμίχ Οζακτσά συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στο έκτακτο καθεστώς απολύσεων και τρομοκρατίας που εξαπέλυσε η κυβέρνηση Ερντογάν μετά την απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος στις 15/07/2016. Μετά από αλλεπάλληλες καθιστικές διαμαρτυρίες και συνεχείς συλλήψεις, οδηγήθηκαν στα κάτεργα του τουρκικού κράτους ως «τρομοκράτες».
Πλήρες άρθρο...
Τα έφερε έτσι η τύχη ώστε τη μέρα που ανασυρόταν από τη λάσπη ο 21ος νεκρός στην περιοχή της Μάνδρας, άνοιγε η πλατφόρμα υποβολής προσφορών για την «Υλοποίηση Δράσεων στο πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδίου Δράσεων Τουριστικής Προβολής» της Περιφέρειας Αττικής, ύψους 2.
Πλήρες άρθρο...
«Αυτό το βραβείο ανήκει στον ελληνικό λαό. Το παραλαμβάνω στο όνομά του. Το σθένος μας είναι το σθένος του λαού μας». Αυτό δήλωσε ο Τσίπρας παραλαμβάνοντας το βραβείο από το γαλλικό περιοδικό Politique Internationale, σε αίθουσα του υπερπολυτελούς Hotel George V.
Πλήρες άρθρο...
Το βίντεο της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων με τον γιατρό που παρενοχλεί σεξουαλικά τη μητέρα ενός ανήλικου, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του δεν εκπέμπει μόνο μια φασίζουσα αντίληψη περί συλλογικής ευθύνης, δεν είναι μόνο προσβλητικό και συκοφαντικό για τους γιατρούς.
Πλήρες άρθρο...