Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 | 19:53
Medium_img_29721
Την περασμένη Δευτέρα, ο Τσίπρας αράδιαζε στη Βουλή το ένα ψέμα μετά το άλλο. Την Τρίτη, ο ίδιος ο κρατικός προϋπολογισμός του 2018, που κατέθεσε ο Χουλιαράκης, ήρθε να διαψεύσει αυτά τα ψέματα.  Ο κόσμος, όμως, δεν μπορεί να κάνει αναλυτικές συγκρίσεις. Η πλειοψηφία αρκείται σε ό,τι    «πιάσει» από τα μίντια.
Πλήρες άρθρο...
Με τον αντίκτυπο των συγκλονιστικών γεγονότων στην περιοχή της Μάνδρας, πέρασε σχεδόν απαρατήρητη μια απόφαση του ΣτΕ, η οποία έστειλε στα αζήτητα τις διάφορες «λίστες» (Λαγκάρντ, Μπόργιανς κτλ.). Το Β' Τμήμα του ΣτΕ αποφάσισε ότι μετά την πενταετία δεν μπορεί να ληφθούν υπόψη οι κινήσεις και τα υπόλοιπα των τραπεζικών λογαριασμών για φορολογικούς σκοπούς (ελέγχους, καταλογισμούς, κ.
Πλήρες άρθρο...
«Η μικρομεσαία επιχείρηση δεν κινδυνεύει από το εργατικό κόστος, αλλά από τον ανταγωνισμό των πολυκαταστημάτων και των μεγάλων αλυσίδων». Στο βιογραφικό του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Περισσού, Νίκου Καραθανασόπουλου, διαβάζουμε ότι είναι οικονομολόγος, απόφοιτος ΑΕΙ.
Πλήρες άρθρο...
Θυμόσαστε ποια ήταν η αντίδραση των Σαμαροβενιζέλων, όταν το 2014 ο Τσίπρας ανακοίνωσε το περιβόητο «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης»; «Πού θα βρείτε τα λεφτά;» ρωτούσαν εν χορώ τους συριζαίους, σε μια προσπάθεια να δείξουν ότι ασκούν πολιτική ανεύθυνης κοινωνικής δημαγωγίας, εν αντιθέσει με την τότε κυβέρνηση που διαχειριζόταν υπεύθυνα την εξ ανάγκης στενή δημοσιονομική πολιτική.
Πλήρες άρθρο...