Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 | 05:27

Νεολαία-ΠαιδείαPointer

Ομολογία Γαβρόγλου: Μόνιμοι διορισμοί τέλος!

Αφού φλόμωσε τους εκπαιδευτικούς με υποσχέσεις για μόνιμους διορισμούς, ο υπουργός Παιδείας (αυτός και όλοι οι προκάτοχοί του, Λοβέρδος, Φίλης), έδωσε τέλος στη φιλολογία, που σκόπιμα καλλιεργούσε με μια «ατυχή» απάντηση σε ερώτηση δημοσιογράφου:

«Το τι θα γίνει με διορισμούς το έχουμε πει 50 φορές. Είναι ένα θέμα εξαιρετικά μπλεγμένο, λόγω των διαπραγματεύσεων που κάνουμε. Είναι μόνιμα στην ατζέντα πολύ ψηλά , στα θέματα που συζητάμε. Ελπίζω να έχουμε ένα διέξοδο. Δεν μπορώ να πω τίποτα όπως καταλαβαίνετε» (οι εμφάσεις δικές μας).

Από τη δήλωση ότι «ως κυβέρνηση, έχουμε αποφασίσει έναν, κατά τη γνώμη μου, αρκετά μεγάλο αριθμό προσλήψεων. Αυτό, είμαστε στην τελευταία φάση συζήτησης των προσλήψεων με τους ‘’θεσμούς’’. Νομίζουμε ότι θα ολοκληρωθούν θετικά αυτές οι συζητήσεις…», περάσαμε τώρα στο «Ελπίζω να έχουμε ένα διέξοδο. Δεν μπορώ να πω τίποτα όπως καταλαβαίνετε».

Οπως καταλαβαίνετε και εσείς διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών δεν πρόκειται να γίνουν. Το απαγορεύει η τρόικα/κουαρτέτο και οι συριζαίοι είναι πάντα πρόθυμοι να εκτελέσουν τις διαταγές για να κρατηθούν στην εξουσία.
Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017