Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 | 06:07
Την περασμένη Δευτέρα, δημοσιοποίησε τελικά ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Εξέτασης Αντιρρήσεων (ΤΕΕΑ)του Πειραιά, Χρ. Αντωνέλλης, την απόφαση 6/2017, η οποία δέχεται τις αντιρρήσεις των εταιριών ΤΑΙΠΕΔ ΑΕ και ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ και αποχαρακτηρίζει το δάσος των 36,92 στρεμμάτων.
Πλήρες άρθρο...
Στις 24 Αυγούστου του 2017, δόθηκε από τη γενική γραμματέα του υπουργείου Περιβάλλοντος Χ. Μπαριτάκη άδεια στον συντονιστή του προγράμματος «Life Stymfalia» Ε. Παππά για να κόψει 150 στρέμματα καλαμιώνων στην ιστορική Λίμνη Στυμφαλία. Μέχρι τώρα, οι αρμόδιες Διευθύνσεις είχαν εγκρίνει δύο άδειες για την κοπή καλαμιώνων στη Λίμνη, μία για την κοπή 12 στρεμμάτων και μία για την κοπή άλλων 70 στρεμμάτων.
Πλήρες άρθρο...
Νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, ομάδα από τους γνωστούς μισθοφόρους χούλιγκαν του ιδιωτικού στρατού του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, επέδραμε στα Σεπόλια και έσπασε τη τζαμαρία της πολυκατοικίας όπου κατοικεί ο σύντροφος Γεράσιμος Λιόντος, συντάκτης της «Κόντρας».
Πλήρες άρθρο...

ΠεριβάλλονPointer

Σάββατο 21/10, 12μ, Πειραιάς, Σταθμός Ηλεκτρικού

Διαδήλωση ενάντια στο περιβαλλοντικό έγκλημα

Η περιβαλλοντική καταστροφή του Σαρωνικού που προκλήθηκε από τη βύθιση στη Σαλαμίνα του σαπιο-κάραβου «Αγία Ζώνη ΙΙ» δεν ήταν ατύχημα, όπως δεν ήταν ατυχήματα και δεν «έφταιγε η κακιά στιγμή», για το «Σάμινα» και το «Δύστος», την κατάρρευση της Ρικομέξ, το ολοκαύτωμα της Πάρνηθας, την έκρηξη στα δι
Πλήρες άρθρο...

ΠεριβάλλονPointer

Προς ΔΑΟΚΑ για άδεια Μελισσανίδη

Μέχρι πότε θα εξετάζετε το αυτονόητο;

Την περασμένη Τρίτη, έφτασε με το ταχυδρομείο στα γραφεία της εφημερίδας μας έγγραφο της ΔΑΟΚΑ, με ημερομηνία 11 Οκτώβρη. Το έγγραφο απευθύνεται στο Γραφείο Τύπου του ΥΠΕΝ, κοινοποιείται στο Γραφείο του υπουργού Γ. Σταθάκη, στο Γραφείο της γενικής γραμματέα Χρ.
Πλήρες άρθρο...
Τον Δεκέμβρη του 2014, χούλιγκαν της ΑΕΚ πραγματοποίησαν επίθεση στο σπίτι του πανεπιστημιακού Γιάννη Ζαμπετάκη, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εσπασαν τα τζάμια της πολυκατοικίας και το αυτοκίνητο του Γ. Ζαμπετάκη, «τιμωρώντας» τον επειδή ήταν ένας από τους 17 πολίτες που υπέβαλαν προσφυγή στο ΣτΕ κατά του αντισυνταγματικού νόμου 4277/2014 (για το γήπεδο Μελισσανίδη).
Πλήρες άρθρο...
Ξεκινώντας από το Παλαιό Φάληρο, ο Κουρουμπλής άρχισε να κόβει κορδέλες σε παραλίες που καθαρίστηκαν από την επιφανειακή ρύπανση! «Μια εικόνα χίλιες λέξεις» δήλωσε με ύφος χιλίων ουρακοτάγκων. «Απέξω κούκλα, από μέσα πανούκλα» λέει μια λαϊκή παροιμία που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση.
Πλήρες άρθρο...