Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 | 00:24
Medium_img_29356
Από την άλλη, οι φιλελεύθεροι οπαδοί του Δημοκρατικού Κόμματος υπέστησαν ένα μικρό σοκ (και το εξέφρασαν ποικιλοτρόπως στα λεγόμενα social media) όταν είδαν το ίνδαλμά τους, τον Μπαράκ Ομπάμα, αγκαλιά με τον Τζορτζ Μπους τον νεότερο. Με τον Μπιλ Κλίντον δε θα είχαν πρόβλημα, αλλά όχι και με τον Μπους, που οι φιλελεύθεροι τον θεωρούν πρόδρομο του Τραμπ.
Πλήρες άρθρο...

ΟικονομίαPointer

Προσχέδιο Κρατικού Προϋπολογισμού 2018

Με το βάρος τριών Μνημονίων

H «εμπέδωση της δημοσιονομικής πειθαρχίας» αποτελεί -σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών- τον πρώτο και κυριότερο λόγο για τη «διατηρήσιμη επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά» (αναφέρεται στο 2017). Η αναφορά στη σπουδαιότητα της «δημοσιονομικής πειθαρχίας» (δηλαδή της στραγγαλιστικής για τα λαϊκά στρώματα λιτότητας) θα κάνει περήφανο τον Σόιμπλε για το… πνεύμα μάθησης που επιδεικνύουν οι συριζαίοι.
Πλήρες άρθρο...
«H 2η Σύνοδος της Θεσσαλονίκης τελεί υπό την αιγίδα της ΑΕ του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, ενώ θα παρέμβουν με βαρυσήμαντες ομιλίες για τις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας μας, ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ.
Πλήρες άρθρο...
«Οι επενδύσεις παραμένουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα και αυτό δεν οφείλεται μόνο σε καθυστερήσεις στη χρηματοδότηση του ΠΔΕ και την έλλειψη τραπεζικού δανεισμού, αλλά και στο γεγονός ότι το επενδυτικό κλίμα στη χώρα συνεχίζει να μη θεωρείται φιλικό σε ιδιωτικές επενδύσεις».
Πλήρες άρθρο...