Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 | 23:34
Medium_img_29185
Επρεπε να έρθει ο Μακρόν στην Αθήνα για να δούμε την ούλτρα φιλοκυβερνητική ΕφΣυν με τα ούλτρα αντικυβερνητικά Νέα να ομογνωμούν. Θα κάνει καιρό ο Τσίπρας να ξαναδεί αβανταδόρικο προς την κυβέρνησή του εξώφυλλο στα Νέα. Τι να κάνει κι ο Μαρινάκης, όμως; Κοντά στον βασιλικό (Μακρόν και γαλλικό κεφάλαιο) έπρεπε να ποτίσει και τη γλάστρα (Τσίπρας).
Πλήρες άρθρο...

ΠολιτικήPointer

Τρίτη αξιολόγηση Μνημονίου

Eχει δρόμο η κινεζοποίηση

Τα αντιπολιτευόμενα τη συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΜΜΕ έχουν κάθε λόγο να δραματοποιούν την κατάσταση ενόψει της τρίτης αξιολόγησης του Μνημονίου, που αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβρη. Τον πικραμένο από την αποπομπή του από την κυβέρνηση Νίκο Ξυδάκη μπορεί να τον πεις και γραφικό καταστροφολόγο.
Πλήρες άρθρο...
Το μέγα πρόβλημα του Σταύρου Θεοδωράκη δεν είναι η μορφή που θα έχει το κόμμα που (λένε ότι) θέλουν να φτιάξουν, ούτε οι ιδεολογικοπολιτικές αρχές του. Αλλωστε, όταν συζητούνταν αυτές, ο Θεοδωράκης και το Ποτάμι δεν πήραν μέρος στο λεγόμενο προγραμματικό συνέδριο της Κεντροαριστεράς.
Πλήρες άρθρο...
Είδε ότι κανείς δεν ασχολείται μαζί του (δεν τον μνημονεύουν καν ως παράγοντα της Κεντροαριστεράς), οπότε είπε και ο Λυκούδης να φωνάξει «παρών», για να θυμίσει την παρουσία του. Του παραχωρήθηκε, λοιπόν, μια σελίδα στα «Νέα» του Μαρινάκη, για να καταθέσει «τις σκέψεις και τις προτάσεις του».
Πλήρες άρθρο...

ΠολιτικήPointer

Πορεία από τα Προπύλαια στην Τουρκική Πρεσβεία, Τετάρτη 13/9, 6:30μμ

Αλληλεγγύη στη Nuriye και τον Semih

Την Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη, στις 6:30 το απόγευμα, θα ξεκινήσει από τα Προπύλαια πορεία με προορισμό την Τουρκική Πρεσβεία, σε ένδειξη αλληλεγγύης στην ακαδημαϊκό Nuriye Gülmen και στον εκπαιδευτικό Semih Özakça, η δίκη των οποίων  θα ξεκινήσει την επομένη στην Αγκυρα.
Πλήρες άρθρο...
Mπορεί ο Κυρίτσης «προσωπικά να τόνιζε άλλα πράγματα αν έγραφε ένα τέτοιο άρθρο», μπορεί η Καζάντη να τα πήρε στο κρανίο και να έγραψε άρθρο με τον δηκτικό τίτλο «Ηταν ο Ανδρέας τροτσκιστής;», το οποίο με συνοπτικές διαδικασίες κατέβηκε από την ιστοσελίδα της φράξιας των 53+, μπορεί ο Μπαλάφας να ενθ
Πλήρες άρθρο...
Ο Ραγκούσης την έκανε για το «νέο κόμμα» (παίρνοντας μαζί του καμιά τριανταριά ακόμα), ο Θεοδωράκης το ίδιο (μαζί με όλο το Ποτάμι), οι Αλαφουζομαρινάκηδες στηρίζουν με τα μπούνια το νέο κόμμα, οπότε η Διαμαντοπούλου με τον Φλωρίδη, έρημοι και μόνοι, αποφάσισαν να κάνουν την ανάγκη φιλοτιμία και να α
Πλήρες άρθρο...
Ο Θεοχαρόπουλος της ΔΗΜΑΡ, το τίποτα που έγινε κάτι χάρη στη διάλυση που προκάλεσε ο Κουβέλης στο πρώην κόμμα του, ανακοίνωσε ότι δε θα είναι υποψήφιος για αρχηγός του νέου κόμματος, επειδή δεν έγινε δεκτή η πρότασή του για διπλή κάλπη (στη δεύτερη κάλπη θα ψήφιζαν οι ενδιαφερόμενοι αν θέλουν ενιαίο κόμμα ή συμμαχία κομμάτων).
Πλήρες άρθρο...