Κυριακή 22 Ιουλίου 2018 | 01:59
Στις 15:44 μετά το μεσημέρι της Τρίτης 25 Ιούλη, δημοσιεύτηκε η Εγκριση και Αδεια Δόμησης για το «γήπεδο Μελισσανίδη» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Συνήθως, αυτά τα έγγραφα κάνουν δυο-τρεις μέρες για να δημοσιευτούν στη Διαύγεια, όμως εν προκειμένω υπερκεράστηκε η συνήθης χρονική καθυστέρηση, για να μη χαλάσει η φιέστα που το «μεγάλο αφεντικό» είχε προαναγγείλει.
Πλήρες άρθρο...

ΠεριβάλλονPointer

Δεν τόλμησε τελικά να αποχαρακτηρίσει τα πάρκα και άλση

Κώλωσε ο δασοφάγος Φάμελλος

Οι Σκουρλέτης, Σταθάκης και Φάμελλος, με εκπρόθεσμη τροπολογία (ολόκληρο νομοσχέδιο στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών «Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των ΔΕΥΑ…») επιχείρησαν, ανάμεσα στ’ άλλα, με την προσθήκη της παραγράφου 23 στο άρθρο 52 του δασοκτόνου νόμου 4280/2014, να αποχαρακτηρίσουν τα πάρκα και άλση  σε όλη την Ελλάδα.
Πλήρες άρθρο...
Από το καλοκαίρι του 2014 έχουμε ξεκινήσει την έρευνά μας για την καταστροφή του δάσους Σχίνου-Πισίων-Περαχώρας, ενώ από τον Γενάρη του 2015 ξεκινήσαμε με αρθρογραφία να αποκαλύπτουμε τη μεγάλη αυτή καταστροφή, που συντελείται με λαθροϋλοτομία για καυσόξυλα. Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δασών Κορίνθου, Π.
Πλήρες άρθρο...