Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 | 16:28
Medium_img_29035
Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, από το υπουργείο Οικονομικών εκδόθηκε ένα δελτίο Τύπου δεκαπέντε λέξεων: «Για την ενημέρωση σας, η επισυναπτόμενη ανακοίνωση έχει εκδοθεί από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού». Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, που διένειμε ο Τσακαλώτος μ' αυτό το ουδέτερο και ψυχρό διαβιβαστικό, αφορούσε την «έξοδο στις αγορές».
Πλήρες άρθρο...
Οποιος θέλει να μάθει τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον δε θ' ακούσει τον Τσίπρα, που πλέον παραδέχεται ότι μπορούμε άνετα να τον αποκαλούμε ψεύτη. Ούτε τον Μητσοτάκη, που υπόσχεται ότι έχει το μαγικό φάρμακο για όλα, λες και δεν ξέρουμε το ποιόν και του ίδιου και της υπόλοιπης «γαλάζιας ομάδας».
Πλήρες άρθρο...
Δεν ξέρουμε αν η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, που άσκησε αναίρεση κατά του απαλλακτικού βουλεύματος για τον περιβόητο πρώην πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, ενήργησε σε συνεννόηση με την κυβέρνηση ή ορμώμενη από την προσωπική της εμμονή (ήταν αυτή που ως αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου είχε κάνει την πρώτη αναίρεση κατά του πρώτου απαλλακτικού βουλεύματος για τον Γεωργίου, που οδήγησε στο νέο απαλλακτικό βούλευμα).
Πλήρες άρθρο...