Κυριακή 27 Μαΐου 2018 | 00:29

ΚαταστολήPointer

Ολοι τη Δευτέρα το πρωί στο Εφετείο

Λευτεριά στην Ηριάννα Β.Λ. και τον Περικλή Μ.

Η αθώωση του Τάσου Θεοφίλου από όλες τις κατηγορίες δημιουργεί ένα καινούργιο πλαίσιο ενόψει των αιτήσεων αποφυλάκισης της Ηριάννας Β.Λ. και του Περικλή Μ., που θα εκδικαστούν τη Δευτέρα 17 Ιούλη από το Πενταμελές Εφετείο (Τμήμα Αναστολών). Γιατί οι δύο αυτές υποθέσεις, φαινομενικά άσχετες μεταξύ τους, έχουν ένα κοινό νήμα που τις συνδέει: ξεκίνησαν από κατασκευές της Αντιτρομοκρατικής και συνεχίστηκαν με δικαστικές αποφάσεις πραξικοπηματικού τύπου.
Πλήρες άρθρο...

ΚαταστολήPointer

Απόρριψη άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Ζητούν μόνο δήλωση μετάνοιας

Με απύθμενο θράσος, η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά, Ροδόπη Νικολούλη, που εισηγήθηκε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά να δεχτεί το εισαγγελικό βέτο και να ακυρώσει την κατά πλειοψηφία απόφαση του Συμβούλιου της Φυλακής υπέρ της χορήγησης διήμερης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα, είπε στην ει
Πλήρες άρθρο...
Μπορεί ο Τάσος Θεοφίλου να κέρδισε την ελευθερία του, μετά από έναν εφιάλτη που κράτησε σχεδόν πέντε χρόνια, μπορεί η αθώωσή του και η αποφυλάκισή του να γέμισαν χαρά τον ίδιο, τους δικούς του ανθρώπους, τους συντρόφους του και το κίνημα αλληλεγγύης που αγωνίστηκε στο πλευρό του, όμως σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορείς να πεις «τέλος καλό, όλα καλά».
Πλήρες άρθρο...