Κυριακή 27 Μαΐου 2018 | 00:37
Ως υπουργός χούντας και όχι ως υπουργός αστικής κοινοβουλευτικής κυβέρνησης, που λειτουργεί στα πλαίσια  του συντάγματος και του ισχύοντος νομικού πλαισίου, ενεργεί ο Αλέκος Φλαμπουράρης, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα καπιταλιστικών ομίλων. Το τελευταίο «κατόρθωμά» του που έπεσε στην α
Πλήρες άρθρο...
Στις 7 Μάη του 2014, ο Ιβάν Σαββίδης αγόρασε «μπιρ παρά» από το ΤΑΙΠΕΔ το εγκαταλελειμμένο ΞΕΝΙΑ στο Παλιούρι Χαλκιδικής και 320 στρέμματα έκτασης, στην οποία υπάρχει και δάσος χαλεπίου πεύκης έκτασης 125,44 στρεμμάτων. Αγόρασε αυτό το «φιλέτο», δίπλα στη θάλασσα, για 14 εκατ.
Πλήρες άρθρο...
Η Κονιόρδου πήρε εντολή να μαζέψει τις «απαιτήσεις» των υπηρεσιακών παραγόντων για τα διατηρητέα κτίρια του Ελληνικού, ώστε να μπορέσουν να τα σαρώσουν οι μπουλντόζες. Ο Δασάρχης Πειραιά εντέλλεται από τη νομική σύμβουλο του Φλαμπουράρη να αποχαρακτηρίσει πάραυτα τις δασικές εκτάσεις του Ελληνικού, γιατί έχει αναληφθεί σχετική υποχρέωση έναντι της τρόικας (διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στην τελευταία σελίδα και θα φρίξετε).
Πλήρες άρθρο...
Την περασμένη Τετάρτη, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι στο γραφείο του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, έγινε σύσκεψη με τη συμμετοχή του υπουργού, συμβούλων του και υπηρεσιακών παραγόντων με εκπροσώπους της εταιρίας Μελισσανίδη («Δικέφαλος 1924 ΑΕ»).
Πλήρες άρθρο...