Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 | 17:36
Μάλτα γιοκ ή Μάλτα για; Η απάντηση στο ερώτημα αναμενόταν να δοθεί από το Eurogroup την ώρα που εμείς βρισκόμασταν στο τυπογραφείο. Ομως δεν έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία. Ακόμα κι αν επικρατούσε το «γιοκ» και δεν αποφασιστεί η επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα, αυτό κάλλιστα μπορεί να γίνει τις επόμενες μέρες.
Πλήρες άρθρο...
Το λιντσάρισμα του φοιτητή στους Αμπελόκηπους, από μέλη του τάγματος εφόδου των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον Χρήστο Ζέρβα, ήρθε να προσφέρει μια ακόμα απόδειξη για τη δολοφονική δράση της ναζιστικής συμμορίας. Ο Ζέρβας αναγνωρίστηκε από αυτόπτες μάρτυρες και το θέμα έκανε τέτοιο πάταγο που δεν υπήρχε άλλη επιλογή από τη σύλληψή του (από την αστυνομία) και την προφυλάκισή του (από τον δικαστικό μηχανισμό).
Πλήρες άρθρο...
Βγήκε ο (υπερογδοντάχρονος) Σημίτης και έδωσε συνέντευξη στον ΣΚΑΙ κι αμέσως επικράτησε εκνευρισμός σε όλα τα επιτελεία. Οι συριζαίοι δε θα άφηναν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Μέχρι και ο Τσίπρας επιτέθηκε στον Σημίτη. Ο Πολάκης το είπε πιο καθαρά απ' όλους: ο Σημίτης προωθεί τον Στουρνάρα ως νέο Παπαδήμο.
Πλήρες άρθρο...
Ιδιαίτερη προβολή έχει από τα αστικά ΜΜΕ (λιγότερο από την τηλεόραση, περισσότερο από το ραδιόφωνο, πάρα πολύ από το Διαδίκτυο) ο γνωστός Φαήλος Κρανιδιώτης, που έχει ιδρύσει «κόμμα» με το όνομα «Νέα Δεξιά» και άρχισε τις γύρες, ξεκινώντας από την -πάντα ευνοϊκή για την Ακροδεξιά- Θεσσαλονίκη.
Πλήρες άρθρο...
Δεν ξέρουμε αν ο Μουσταφά Ακιντζί έπαιζε στα νιάτα του ποδόσφαιρο ή αν είναι ποδοσφαιρόφιλος, πάντως το προπονητικό δόγμα Αλέφαντου το έχει αφομοιώσει καλά. Πετάει τη μπάλα στην κερκίδα, πέφτει κάτω σφαδάζοντας από ανύπαρκτες κράμπες, φτιάχνει το σορτσάκι και τις κάλτσες του και γενικά κάνει ό,τι μπορεί ώστε να μην υπάρξει καμιά ουσιαστική εξέλιξη στο Κυπριακό μέχρι τις 16 Απρίλη που θα διενεργηθεί στην Τουρκία το δημοψήφισμα για τη ριζική αναθεώρηση του Συντάγματος.
Πλήρες άρθρο...
«Περσινά ξινά σταφύλια. Το κόμμα της Novartis, του Κήρυκα Χανίων, των κρυμμένων -από το πόθεν έσχες- ακινήτων του Βολταίρου, εσχάτως και του κ. Σημίτη, κάθε φορά που στριμώχνεται φωνάζει “Βενεζουέλα“». Μοστράρεται ως… μετρ της επικοινωνίας ο Νίκος Παππάς, αλλά με την απάντηση που έδωσε στο νέο ντόρο που ξέσπασε σχετικά με το περιβόητο ταξίδι του στη Βενεζουέλα το 2013, αποκαλύπτει άνθρωπο που ξεχνά τα στοιχειώδη της επικοινωνίας.
Πλήρες άρθρο...