Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 | 07:14

ΠολιτικήPointer

Πολιτική φαιδρότητα, ανευθυνότητα και ανικανότητα

Δεν πρόλαβε ο «ιδιωτικός στρατός» του μεγαλοκαπιταλιστή Μελισσανίδη ν’ ανακοινώσει την αντισυγκέντρωση τύπου «ΚΑΡΦΙΤΣΑ» στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρήκε τον πρώτο… σοβαρό οπαδό του. Η κ. Δέσποινα Κουτσούμπα, υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, πέταξε από τη χαρά της, ανήρτησε το φασιστοκάλεσμα στο facebook και έγραψε: «Θα κατέβαινα ούτως ή άλλως στη συγκέντρωση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα καλά νέα είναι ότι θα κατέβω με το κασκόλ της ΑΕΚ. ORIGINAL 21, αδέρφια! Επιτέλους! Γι’ αυτό αγαπάω αυτή την ομάδα και τους οπαδούς της»!!!

Κάποιοι έσπευσαν να την προστατέψουν, υπενθυμίζοντάς της ότι πρόκειται για αντισυγκέντρωση με σκοπό να τραμπουκίσει τους κατοίκους, αλλά η κ. Κουτσούμπα εκεί, απτόητη: «Σόρυ παιδιά, εγώ κατάλαβα από το κείμενο ότι η Ορίτζιναλ καλεί στη συγκέντρωση που έχουν οι κάτοικοι! Αν όχι, ας ενημερώσει κάποιος υπεύθυναΑν ισχύει κάτι άλλο, εννοείται ότι την παίρνω πίσω την ανάρτηση. Αλλά ο κόσμος της ΑΕΚ νομίζω ότι απέδειξε ότι δεν είναι πρόβατο του κάθε Μελισσανίδη»!

Το χειρότερο για το εν λόγω… πολιτικό στέλεχος είναι ότι διάβασε τη φασιστοανακοίνωση και δεν κατάλαβε τίποτα. Εκτός από πολιτικά φαιδρή, είναι και απολύτως ανεύθυνη και ανίκανη να αντιληφθεί τα στοιχειώδη.
 
 
 
Σάββατο 21 Ιουνίου 2014