Παρασκευή 03 Ιουλίου 2020 | 20:10
  Τρέχει ο κυβερνητικός θίασος να κλείσει τις εκκρεμότητες με την τρόικα. Γιατί η φράου Ανγκελα διέταξε δημοσίως τον Αντωνάκη, με τη γνωστή τευτονική… κομψότητα: δεν γίνεται να έχετε την προεδρία της ΕΕ και ταυτόχρονα να έχετε εκκρεμότητες για την επόμενη δόση.
Πλήρες άρθρο...
  Οταν ο αντίπαλος ζητά διαπραγμάτευση, σημαίνει ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Τότε δεν του απλώνεις το χέρι για να τον σώσεις, αλλά τον «πατάς». Κι όταν, τελικά, πας στη διαπραγμάτευση, αυτή γίνεται με τους δικούς σου όρους και όχι με τους όρους του αντίπαλου.
Πλήρες άρθρο...
Τι έμεινε στον μη ενημερωμένο Ελληνα από την πενθήμερη κλωτσοπατινάδα κυβέρνησης -ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της τιμολόγησης των φαρμάκων. Οι αλληλοκατηγορίες για εξυπηρέτηση φαρμακευτικών εταιριών. Οταν παίζεις στο γήπεδο του Μπουμπούκου, θέλεις δε θέλεις θα παίξεις με τους όρους του.
Πλήρες άρθρο...
  Από την τέταρτη κιόλας συνεδρίαση του Γ' Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, η σκευωρία σε βάρος του Τάσου Θεοφίλου κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος. Και κατέρρευσε με τις καταθέσεις των στελεχών της Αντιτρομοκρατικής, με πρώτον και καλύτερο τον εμπνευστή της, τον τμηματάρχη της κακόφημης αυτής υπηρεσίας και ενορχηστρωτή (και) αυτής της σκευωρίας, Ε.
Πλήρες άρθρο...
  Τέσσερις νεκροί στη Ρόδο, τεράστιες καταστροφές σε Ρόδο, Κάλυμνο και Ψέριμο, είναι ο πρώτος απολογισμός της τελευταίας υψηλής βροχόπτωσης. Τις προηγούμενες φορές είχαμε συνήθως πλημμύρες και καταστροφές, τώρα έχουμε και νεκρούς. Και πού; στη βιτρίνα του ελληνικού τουρισμού, τη Ρόδο.
Πλήρες άρθρο...

ΠολιτικήPointer

Τρέχουν να κλείσουν τη διαπραγμάτευση με την τρόικα

Οπως διέταξε η Μέρκελ

    Η Μέρκελ έδωσε τη γραμμή από το Βερολίνο. Δημόσια, μπροστά στους δημοσιογράφους και όχι στο γεύμα που παρέθεσε στον Σαμαρά: «Συζητήσαμε σχετικά με τα όσα πρέπει να γίνουν ακόμη ώστε να εκταμιευθεί η επόμενη δόση. Ο έλληνας πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα εκπληρώνει πλήρως τις υποχρεώσ
Πλήρες άρθρο...

ΠολιτικήPointer

Πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για Εξεταστική Επιτροπή

Κουβέντα να γίνεται…

    Για μια ακόμη φορά ο Βενιζέλος προδόθηκε από τον κυκλοθυμικό χαρακτήρα του. Μόλις κατατέθηκε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο των υποβρυχίων, κάθησε και έγραψε μια δεκασέλιδη απάντηση (το ύφος προδίδει ότι την έγραψε ο ίδιος), επιθετική κατά του ΣΥ
Πλήρες άρθρο...
  Οι αντεργατικές νομοθετικές ρυθμίσεις που πολιτογραφήθηκαν με τον τίτλο «Ατζέντα 2010» είχαν στον πυρήνα τους μια σαρωτική αλλαγή στις εργασιακές σχέσεις που είχαν διαμορφωθεί μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ηταν η απάντηση του γερμανικού κεφαλαίου στην κρίση που πέρασε η Γερμανία στις αρχές της νέας χιλιετίας.
Πλήρες άρθρο...
Παρότι η προσωρινή συμφωνία μεταξύ του Ιράν και των πέντε μόνιμων μελών του Συμβουλίου Ασφάλειας του ΟΗΕ (συν τη Γερμανία), που υπογράφτηκε στις 24 Νοέμβρη στη Γενεύη, δεν προδιαγράφει αναγκαστικά μετά την παρέλευση του εξαμήνου την κατάληξη σε μια οριστική συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, συνιστά αναμφίβολα ένα σημαντικότατο πολιτικό γεγονός με πολλές προεκτάσεις.
Πλήρες άρθρο...