Σάββατο 04 Ιουλίου 2020 | 18:27
Κυβερνητική ντουντούκα. Αντρο ρεμούλας και διαφθοράς. Χώρος συγκέντρωσης λαμόγιων. Αυτά και πολλά άλλα ήταν η ΕΡΤ. Διαχρονικά. Από την εποχή του γέρου Καραμανλή, όταν ο αμίμητος Μεμάς Τσαλδάρης διατύπωνε το δόγμα «είδηση αποτελεί μόνο ό,τι αφορά το κυβερνητικό έργο, διότι μόνον η κυβέρνηση επιτελεί έργο», μέχρι σήμερα.
Πλήρες άρθρο...
Επειδή από την περασμένη Τρίτη δεν ακούμε τίποτ’ άλλο εκτός από φωνές για «πλήγμα στην ενημέρωση», ενώ η φασιστική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου περνάει σε δεύτερη μοίρα, όταν δεν εξαφανίζεται τελείως, σπεύδουμε πριν από οτιδήποτε άλλο να πούμε ότι για μας ένα μόνο ζήτημα υπάρχει: η απόλυση 2.
Πλήρες άρθρο...
«Οι Ευρωπαίοι δεν πρέπει να στηρίζονται μακροπρόθεσμα στο ΔΝΤ. Στην ΕΕ πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να τεθεί υπό έλεγχο η κρίση, ώστε να μη χρειαζόμαστε τη βοήθεια του Ταμείου». Οταν αυτά λέγονται από τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τότε έχουμε ένα φαινομενικά παράδοξο.
Πλήρες άρθρο...
Την προηγούμενη βδομάδα, σε άρθρο μας με τίτλο «Νομοσχέδιο για το κτηματολόγιο: με φωτογραφική διάταξη συνεχίζεται το σκάνδαλο του Πόρτο Καρράς - Μεγάλες ανατροπές στη δασική νομοθεσία», επισημάναμε ότι στο νομοσχέδιο αυτό, μετά την περιβόητη δημόσια διαβούλευση, μπήκαν εμβόλιμες φωτογραφικές διατάξεις (με μία απ’ αυτές συνεχίζεται το σκάνδαλο Πόρτο Καρράς – Χρ.
Πλήρες άρθρο...
«Με διάφορους τρόπους η Ευρώπη αποθάρρυνε τους Ρώσους. Τους ζητάει μια συνολική διαπραγμάτευση για όλη την Ευρώπη. Βρήκε την ευκαιρία μέσω της Ελλάδας να τους βάλει στο τραπέζι, γιατί η Ρωσία είπε ότι δεν διαπραγματεύεται με την Ευρώπη αλλά με κάθε χώρα χωριστά.
Πλήρες άρθρο...
Μαστίγιο και καρότο… προσφέρει ο Ερντογάν στους διαδηλωτές που εξακολουθούν να κατεβαίνουν στους δρόμους των πόλεων απαιτώντας την παραίτησή του. Μία μέρα μετά την ανακοίνωση ότι θα συναντήσει «εκπροσώπους» των διαδηλωτών, ο Ερντογάν ξαμόλησε τα σκυλιά του να μακελέψουν τον κόσμο στην πλατεία Ταξίμ.
Πλήρες άρθρο...

ΠολιτικήPointer

Το σκάνδαλο των Οικοπάρκων έφτασε στη Βουλή μετά τις αποκαλύψεις της «Κόντρας»

Οταν τα κόμματα σφύριζαν αδιάφορα μπροστά σ’ ένα καραμπινάτο σκάνδαλο

Οταν ο Παπακωνσταντίνου χαρακτηρίζει τον εαυτό του «Ιφιγένεια», είναι ίσως η μόνη αλήθεια που λέει. Πράγματι, αν σκεφτούμε την ουσία της παραπομπής του για το κακούργημα της «απιστίας», θα καταλάβουμε ότι είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που μετέτρεψαν αυτό που οι ίδιοι ονομάζουν «πολιτική ευθύνη» σε ποινική ευθύνη.
Πλήρες άρθρο...