Κυριακή 09 Αυγούστου 2020 | 22:53
Τελικά, έγιναν τρεις οι «αντιρατσιστικές» προτάσεις νόμου (κατέθεσε και η ΝΔ), για να επιβεβαιωθεί αυτό που γράφαμε την προηγούμενη εβδομάδα, περί πολιτικού παιχνιδιού στο εσωτερικό της συγκυβέρνησης, από τη μια, και μεταξύ συγκυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη.
Πλήρες άρθρο...
Κάποιοι λένε για τον Μπένι «δώσ’ του φαΐ και πάρ’ του την ψυχή», όμως εμείς δεν νομίζουμε ότι ήταν αυτός ο λόγος που οδήγησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να παρακαθήσει στο γεύμα που παρέθεσε ο Σαμαράς στον Γερούν Ντεϊσελμπλούμ. Η πολιτική του βουλιμία τον οδήγησε στο γεύμα του Μαξίμου, καθώς αυτού του είδους οι πολιτικο-κοσμικές εκδηλώσεις είναι το μόνο που του έχει απομείνει για να δηλώνει πολιτικά παρών και σημαντικός.
Πλήρες άρθρο...
Εκτός από τη φωτογράφηση στις διαδηλώσεις και τις συναντήσεις με τα εργατοπατερικά συνδικάτα CCOO και UGT, ο Τσίπρας συναντήθηκε στη Μαδρίτη και με τον ηγέτη του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (PSOE) Αλφρέδο Πέρεθ Ρουμπαλκάμπα. Η συνάντηση, σύμφωνα με την «Αυγή», «προκάλεσε, όπως ακούγεται, τη δυσφορία του Ευαγγ.
Πλήρες άρθρο...
Προσπάθησαν να σπεκουλάρουν και να διεγείρουν τα ρατσιστικά αισθήματα των νοικοκυραίων, βγάζοντας τα πιο χαμερπή τους ένστικτα, αλλά δεν τους βγήκε όπως το περίμεναν. Ο λόγος για τους νεοναζί και την υποτιθέμενη «απαγωγή» της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά από τα Σπάτα από τον 23χρονο Αλβανό, Marjon Αjaji.
Πλήρες άρθρο...
Και πάνω που ο κυρ-Φώτης την είχε στρώσει τη δουλειά κι είχε αρχίσει το νταλαβέρι με διάφορα ορφανά του ΠΑΣΟΚ, βγήκε ο αιώνιος Μπίστης και τον κάρφωσε πάλι πισώπλατα, ζητώντας την αυτοδιάλυση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και τη δημιουργία νέου φορέα μέσα στο ερχόμενο φθινόπωρο.
Πλήρες άρθρο...
Ο Αλέξης Μητρόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε κανένα πρόβλημα να στείλει πεσκέσι το νέο του βιβλίο στον Γ. Παπαχρήστο των «Νέων», γλείφοντάς τον πατόκορφα, κι ο τελευταίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να βγει και να τον ξεφωνήσει, στέλνοντάς του το μήνυμα ότι θα είναι ανελέητος.
Πλήρες άρθρο...
Σε μια σπάνια επίδειξη αξιοπρέπειας και κοινωνικού ήθους, η οικογένεια του ζευγαριού που δολοφονήθηκε στο εξοχικό του στην Εύβοια, έστειλε στα ΜΜΕ την εξής επιστολή:«Δεν επιθυμούμε την οποιαδήποτε δημοσιοποίηση φωτογραφιών των θανόντων και παρακαλούμε να αποσυρθούν άμεσα.
Πλήρες άρθρο...