Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 | 16:20
Medium_img_16975
Aντεργατική και αντιλαϊκή θύελλα είναι ο «νέος αέρας» που πνέει στην Ευρώπη, σύμφωνα με την ελληνική αστική προπαγάνδα, στην οποία πρωταγωνιστεί ο… ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό πιστοποιήθηκε από τ’ αποτελέσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής της ΕΕ, που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες την περασμένη Τετάρτη.
Πλήρες άρθρο...
Ετσι όπως εμφανίζονται οι ΣΥΡΙΖΑίοι καθημερινά, λέγοντας και ξελέγοντας, διαψεύδοντας ή διορθώνοντας ο ένας τον άλλο, δημαγωγώντας ασύστολα σαν πλανώδιοι πωλητές που διαφημίζουν την πραμάτεια τους, είναι δύσκολο να τους παρακολουθήσεις. Εμείς κρατάμε τα πάντα, αλλά θα χρειαζόμασταν μια εφημερίδα μόνο για δαύτους, προκειμένου να καταγράψουμε και να καταδείξουμε τους καθημερινούς σαλταδορισμούς τους.
Πλήρες άρθρο...
Και ξαφνικά, τους έπιασε όλους ο πόνος για τη λεγόμενη μετενέργεια των Κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και ζητούν, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, να παγώσε ο σχετικός νόμος. Πώς να παγώσει ενώ δεν υπάρχει Βουλή; Τέτοιες λεπτομέρειες δεν απασχολούν τους ξεδιάντροπους που πλακώνονται για τη συλλογή των ψήφων.
Πλήρες άρθρο...

ΠολιτικήPointer

ΠΑΣΟΚ: Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο ΣΥΡΙΖΑ

Μπας και διασωθούμε

Από προπαγανδιστική άποψη ο σχεδιασμός ήταν άψογος. Πρώτα βγήκε ο Βενιζέλος, με δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον Πικραμμένο και με επιστολή που έστειλε στους «παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς», και έθεσε θέμα αναθεώρησης του Μνημόνιου σε στιλ… σοβαρού ΣΥΡΙΖΑ.
Πλήρες άρθρο...
«Χαιρετίζουμε την συνεχιζόμενη συζήτηση στην Ευρώπη για το πώς θα δημιουργήσει ανάπτυξη, διατηρώντας σταθερή τη δέσμευση για εφαρμογή δημοσιονομικής σταθεροποίησης σε διαρθρωτική βάση. Συμφωνούμε στη σημασία μιας δυνατής και συνεκτικής Ευρωζώνης για παγκόσμια σταθερότητα και ανάκαμψη και επαναβεβαιώνουμε το ενδιαφέρον μας για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, με σεβασμό στις δεσμεύσεις της.
Πλήρες άρθρο...
 Είναι πολλοί αυτοί που δηλώνουν ότι ψήφισαν και θα ξαναψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, ελπίζοντας ότι κάτι θα γίνει τώρα. Αυτός ο «ρεαλισμός του τώρα» είναι που φούσκωσε τόσο πολύ τα πανιά του ΣΥΡΙΖΑ, ανέλπιστα και για την ηγεσία του. Γι’ αυτό και η δήλωση Τσίπρα, τη βραδιά των εκλογών, έλεγε πως η ψήφος δεν ήταν στο κόμμα, αλλά στην πρόταση για «κυβέρνηση της Αριστεράς».
Πλήρες άρθρο...
«Αγάντα, σύντροφοι» είναι η κραυγή που ακούγεται από το «σπίτι του λαού» στον Περισσό, καθώς η πίεση που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη «ρεαλιστική προοπτική μιας κυβέρνησης της Αριστεράς» είναι τεράστια. Στην πραγματικότητα, η πίεση που δέχεται σήμερα ο Περισσός είναι –για μια φορά ακόμη– το τίμημα της αντεπαναστατικής στρατηγικής του.
Πλήρες άρθρο...