Σάββατο 15 Αυγούστου 2020 | 23:38
Αν πιστέψουμε τη γερμανική «Bild», η Ανγκελα Μέρκελ αποσόβησε στο παραπέντε μια σύγκρουση των πολεμικών στόλων Ελλάδας και Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, καμιά εκατοστή μίλια ανοιχτά από το Καστελόριζο. Αν πιστέψουμε την «Εστία» του Μ. Κοττάκη (με τις πολλές επαφές στο διπλωματικό και το στρατιωτικό «προσωπικό» στην Ελλάδα), στη μυστική σύσκεψη του Βερολίνου συμφωνήθηκε να αρχίσει διμερής διάλογος Ελλάδας- Τουρκίας για όλα τα θέματα και επίσης, συμφωνήθηκε «αποχή από εκατέρωθεν ενέργειες…».
Πλήρες άρθρο...
Αστοί δημοσιογράφοι και πολιτικοί εκφράζουν την αποστροφή τους για τον πεζοδρομιακό τρόπο με τον οποίο εκφράζεται ο τέως αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, απευθυνόμενος στον υφιστάμενό του (χωρίς να ξέρει ότι αυτός τον «γράφει» με το κινητό του). Σε ποιον τα πουλάτε αυτά, ρε; Λες και δεν ξέρουμε πώς μιλούν στις ιδιωτικές συζητήσεις τους όλοι αυτοί.
Πλήρες άρθρο...
Οι συριζαίοι καταγγέλλουν τη ΝΔ ότι σκανδαλολογεί και χρησιμοποιεί «προϊόντα εγκλήματος» στην προσπάθειά της να αποδείξει ότι «όλοι ίδιοι είμαστε». Οταν συζητάμε πολιτικά, όμως, δεν υπάρχουν «προϊόντα εγκλήματος». Υπάρχει αλήθεια και ψέμα. Και μια πολιτική δύναμη οφείλει να τοποθετείται επί της ουσίας, αντί να κρύβεται πίσω από νομικίστικα τείχη, τα οποία δεν μπορούν να κρύψουν τη γύμνια της.
Πλήρες άρθρο...
Οπως ενημερώσαμε στις αρχές του μήνα, ο Ιούλης του 2020 είναι ο τελευταίος μήνας της κυκλοφορίας της «Κόντρας» ως εβδομαδιαίας έντυπης εφημερίδας. Από την πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη, τη θέση της θα πάρει μια ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα. Πάντα στην ηλεκτρονική διεύθυνση eksegersi.
Πλήρες άρθρο...
Πρωτοσέλιδο των «Παραπολιτικών» το Σάββατο: «Οι κακές παρέες στα Κουφονήσια…, Ο Τσίπρας και ο πρώην αναπληρωτής CEO της “αμαρτωλής“ Αττικής». Τίποτα το καινούργιο. Οι γνωστές φωτογραφίες του ζεύγους Τσίπρα με τον Μπαλαούρα και την παρέα του στο Κουφονήσι. Μόνοι τους τις δημοσίευσαν τις… εκδρομικές φωτογραφίες.
Πλήρες άρθρο...

ΠολιτικήPointer

Μετά τις αγορεύσεις των συνηγόρων του

Μαύρα τα μαντάτα για τον Λαγό

Οι Ρουσόπουλος και Αλεξιάδης είναι συνήγοροι υπεράσπισης του Λαγού στη δίκη της νεοναζιστικής συμμορίας της ΧΑ. Ο πρώτος άρχισε την αγόρευσή του στις 15 Ιούλη και την ολοκλήρωσε στις 16 και ο δεύτερος αγόρευσε στις 16 Ιούλη, μετά τον Ρουσόπουλο. Το έργο τους, να αποδείξουν ότι ο πελάτης τους είναι αθώος και θύμα πολιτικής δίωξης, ήταν εξαρχής πολύ δύσκολο κι αυτό επιβεβαιώθηκε με όσα ισχυρίστηκαν στις αγορεύσεις τους.
Πλήρες άρθρο...