Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 | 09:22
«Τα παιδιά, τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά…», όπως τραγουδούσε κάποτε ο Κοινούσης. Ο Νίκος και ο Σάμπυ. Ο Σάμπυ και ο Νίκος. Που έχουν τόση οικειότητα, ώστε να μιλούν αποκαλώντας ο ένας τον άλλο «μαλάκα», όπως δυο φιλαράκια. Και κανονίζουν δουλειές. Για την ακρίβεια, ο Νίκος ανέλαβε να ρυθμίσει κάτι
Πλήρες άρθρο...
Σε τι αναφέρεται ο Τσίπρας όταν καταγγέλλει μαφιόζικες πρακτικές; Στο γεγονός ότι το alter ego του, ο Νίκος Παππάς, συναντιόταν επί κυπριακού εδάφους και συνομιλούσε με έναν αμφιλεγόμενο (λέμε τώρα) επιχειρηματία για ζητήματα που έχουν να κάνουν με «δουλειές» ή στο γεγονός ότι αυτός ο επιχειρηματίας ηχογραφούσε παράνομα τη συνομιλία τους και τρία χρόνια μετά την καταθέτει σε μια Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής ώστε να δοθεί στη δημοσιότητα; Προφανώς αναφέρεται στο δεύτερο.
Πλήρες άρθρο...
Υπάρχει μια δικογραφία, την ύπαρξη της οποίας παραδέχεται επίσημα ο ΣΥΡΙΖΑ. Η δικογραφία αφορά κύκλωμα εκβιαστών και νταραβεριτζήδων του «καλού κόσμου», του υπόκοσμου και της νύχτας, στο οποίο συμμετέχουν απόστρατοι και εν ενεργεία αξιωματικοί της Αστυνομίας, οι οποίοι μάλιστα υπηρετούν σε «καλά» πόστα.
Πλήρες άρθρο...
Στις 24 Ιούνη, ξεκίνησαν πάλι οι συνεδριάσεις στη δίκη της Χρυσής Αυγής, με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης Ι. Γλύκα και Δ. Γκαβέλα. Ο πρώτος αγόρευσε για τους κατηγορούμενους Αγριογιάννη και Παπαδόπουλο και ο δεύτερος για τους Πανταζή και Ευγενικό, που κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας (μιλώντας με νομικούς όρους) των αιγύπτιων ψαράδων.
Πλήρες άρθρο...
Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Στριμωγμένος από ζητήματα εσωτερικής πολιτικής αντιπαράθεσης, ο Νίκος Παππάς πήγε στην πρεσβεία της σιωνιστικής οντότητας στην Αθήνα για να ζητήσει πολιτική στήριξη! Δείτε τον στη φωτογραφία πώς ποζάρει δίπλα στον ισραηλινό πρέσβη. Η απόλυτη ξεφτίλα, για να εισπράξει ένα tweet της πρεσβείας που λέει ότι ο πρέσβης συναντήθηκε με τον Παππά,  «συζήτησαν για τις πρόσφατες εξελίξεις στις σχέσεις των δύο χωρών & τον ενημέρωσε για την επιτυχή επίσκεψη του κ.
Πλήρες άρθρο...
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι από την άποψη της αστικής πολιτικής το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με τον Μωυσή και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια ήταν αυτογκόλ. Και μόνο που ο Σκουρλέτης αναγκάστηκε να δώσει εξηγήσεις στην ΕΣΗΕΑ και η Γεροβασίλη να διαφοροποιηθεί δημόσια, αντιλαμβανόμαστε ότι ο επιδιωκόμενος στόχος δεν πέτυχε.
Πλήρες άρθρο...