Δευτέρα 06 Ιουλίου 2020 | 20:31
O λοιμωξιολόγος Τσιόδρας ομολογεί κυνικά ότι δεν έχουν στοιχεία γι’ αυτούς που επλήγησαν από τον κοροναϊό και ανέρρωσαν! Κατά τα άλλα, προσπαθούν να μας πείσουν ότι κάνουν επιστημονική επιδημιολογική επιτήρηση.   Θυμίζουμε ότι ο Τσιόδρας με τον Κοντοζαμάνη ψεύδονται ξεδιάντροπα ανακοινώνοντας ότι κάνουν χιλιάδες μοριακά τεστ την ημέρα.
Πλήρες άρθρο...
Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Στις 30 Απρίλη, ο Τσιόδρας ανακοινώνει ότι «σχετικά με τη στρατηγική του διευρυμένου εργαστηριακού ελέγχου και ποιον συνάνθρωπό μας θα αφορά στην επόμενη φάση», η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων εισηγήθηκε να γίνεται μοριακός έλεγχος κατά προτεραιότητα, εκτός των άλλων, στο «προ
Πλήρες άρθρο...
Με βάση τα στοιχεία του ΕΟΔΥ της 12ης Μάη, που δεν άλλαξαν μέχρι την Πέμπτη 14 Μάη, που γράφεται αυτό το σημείωμα, φτιάξαμε τρεις  πίνακες που αναφέρονται στις προσλήψεις νοσηλευτών και οδηγών που θα επανδρώσουν τις περιβόητες ΚΟΜΥ. Ο ένας πίνακας καταγράφει τις προσλήψεις για όλη την Ελλάδα, ο δεύτερος πίνακας καταγράφει τις προσλήψεις μόνο για τα νησιά, πλην Κρήτης και ο τρίτος τους τέσσερις νομούς της Κρήτης.
Πλήρες άρθρο...
Στις 8 Μάη, ο Κικίλιας ανακοίνωσε με μπόλικα ταρατατζούμ ότι αποφάσισε τη συγκρότηση «επιστημονικής επιτροπής για τον σχεδιασμό νέων Μονάδων Εντατικής Θεραπείας στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ». Οπως αναφέρει η σχετική απόφαση, «έργο της Επιστημονικής Επιτροπής είναι η εισήγηση προς το Υπουργείο Υγείας για την αύξηση των κλινών Μ.
Πλήρες άρθρο...

ΥγείαPointer

Χωρίς μαζικά μοριακά τεστ και τεστ αντισωμάτων

Εκθέτουν τον ελληνικό λαό στον κίνδυνο της πανδημίας

Με το άνοιγμα των σχολείων και των μικρών και μεγάλων εμπορικών επιχειρήσεων ο ελληνικός λαός κινδυνεύει να πληγεί από τον κοροναϊό. Δεν κινδυνολογούμε. Αυτή είναι η πραγματικότητα, όπως διαμορφώνεται από την πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που στο κέντρο της έχει την αποκόμιση ανώτατων κερδών από τις καπιταλιστικές επιχειρήσεις και όχι την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας και την εξυπηρέτηση των αναγκών της εργατικής τάξης.
Πλήρες άρθρο...
Την Τρίτη 12 Μάη, ο Πατούλης (με την ιδιότητα-δίπορτο του περιφερειάρχη Αττικής και του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών) και ο Αρκουμανέας (πρόεδρος ΕΟΔΥ) πήγαν στο Ζάππειο και οργάνωσαν φιέστα για να παρουσιάσουν τις «8 από τις συνολικά 15 Κινητές Ομάδες Επίσκεψης στο Σπίτι (KOEΣ), οι οποίες ε
Πλήρες άρθρο...