Πέμπτη 09 Ιουλίου 2020 | 05:25
Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας αρνείται να δεχτεί σε συνάντηση τους εκπροσώπους των νοσοκομειακών γιατρών και η Ομοσπονδία τους (ΟΕΝΓΕ) πραγματοποίησε την Πέμπτη παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας! Ακούγεται εξωφρενικό, αλλά έτσι είναι. Αν τους είχε δεχτεί ο Κικίλιας (που δεν προλαβαίνει να στέλνει πακέτα με φωτογραφίες από τα σόου του, πότε στον Εβρο και πότε στην κινέζικη πρεσβεία), δε θα χρειαζόταν η παράσταση διαμαρτυρίας.
Πλήρες άρθρο...
Για να καταλάβετε πόσο δίκιο έχει το συνδικαλιστικό όργανο των γιατρών να διαμαρτύρεται, θα σας πούμε τι συμβαίνει στο νοσοκομείο της Αγίας Βαρβάρας (πρόκειται για το παλιό Λοιμωδών, που τα χρόνια των Μνημονίων προσαρτήθηκε ως παράρτημα στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας).
Πλήρες άρθρο...
Ο Π. Δούκας, τέως υπουργός της ΝΔ, τέως τραπεζίτης και νυν δήμαρχος Σπάρτης (!;) είχε κανονίσει να κουβαλήσει ένα δευτεροκλασάτο χολιγουντιανό ηθοποιό (αυτόν που έπαιζε στη γνωστή εμετική ταινία «300»), ο οποίος θα έτρεχε στη λαμπαδηδρομία ενόψει των ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο, συμμετέχοντας στη διαφήμιση κάποιας τουριστικής μπίζνας που έχουν σχεδιάσει ο Δούκας και οι άνθρωποί του.
Πλήρες άρθρο...
Στις 31 του Γενάρη, ενώ ο κοροναϊός έκανε ήδη θραύση στην Κίνα και ο ΠΟΥ είχε αναγκαστεί -πριν από μια μέρα- να κηρύξει «κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία σε παγκόσμιο επίπεδο» (όταν ο ΠΟΥ κάνει μια τέτοια κίνηση, τα πράγματα είναι πάντοτε χειρότερα), ο Κικίλιας μαζί με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Αρκουμανέα (οικονομολόγος-μάνατζερ είναι, όχι γιατρός) επισκέφτηκαν τον Μητσοτάκη στο Μαξίμου και βγαίνοντας έκαναν δηλώσεις.
Πλήρες άρθρο...
Μέχρι τα μέσα του Φλεβάρη, διάβαζες στα ελληνικά Μέσα δημοσιεύματα με τίτλους του τύπου «Ο κοροναϊός χτύπησε τους γουναράδες σε Καστοριά και Σιάτιστα». Δεν αναφέρονταν σε κρούσματα μετάδοσης του ιού σε έλληνες γουναράδες, αλλά στην καθίζηση της μεγαλύτερης αγοράς γούνας διεθνώς, της Κίνας.
Πλήρες άρθρο...