Πέμπτη 09 Ιουλίου 2020 | 05:15
Ο μόνος «πόλεμος» που δίνει ο Μακρόν (και ο Μητσοτάκης που τον αντιγράφει) είναι αυτός για την προστασία του καπιταλισμού και της προσωπικής πολιτικής του επιβίωσης, η οποία συνδέεται -αναγκαστικά- με τη διαχείριση της πανδημίας της ασθένειας CoviD-19. Υπερασπίστηκαν τη μη διασάλευση της ομαλής λειτουργίας του καπιταλισμού μέχρις εσχάτων.
Πλήρες άρθρο...

ΠολιτικήPointer

Από μια νοσοκομειακή γιατρό με «πολλά χιλιόμετρα»

Πληρωμένη απάντηση στη σύζυγο Μητσοτάκη

Τι έχει προσφέρει η σύζυγος του Μητσοτάκη σ' αυτόν τον τόπο; Απολύτως τίποτα. Μόνο πήρε. Και εξακολουθεί να παίρνει. Με τη βοήθεια της «οικογένειας» έστησε μια καλή μπίζνα, δίπλα στις μπίζνες της οικογένειας. Τι έχει προσφέρει η Ολγα Κοσμοπούλου; Ρωτήστε τους ασθενείς της στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.
Πλήρες άρθρο...
«Αύριο Τετάρτη 18 Μαρτίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης προγραμματισμένη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής για τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση στη μετα-λιγνιτική εποχή, υπό την προεδρία του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη».
Πλήρες άρθρο...
«Η χώρα αντιμετωπίζει δύο μέτωπα. Τα σύνορά μας και το μεταναστευτικό και μια πανδημία, ένα πολύ σοβαρό θέμα Δημόσιας Υγείας. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τα παιδιά μας εδώ, του Στρατού, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, όπως επίσης για τους γιατρούς μας, τους νοσηλευτές, το παραϊατρικό προσωπικό, τους διασώστες του ΕΚΑΒ.
Πλήρες άρθρο...