Τετάρτη 08 Ιουλίου 2020 | 06:17
Στις 26 του Γενάρη, η Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων ΟΤΕ εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο: «Είναι συνειδητοί δολοφόνοι! Νομίζουν ότι βρίσκονται σε μια κατακτημένη χώρα», καταγγέλλοντας τους συνεχείς τραυματισμούς εργατών του ΟΤΕ, εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής που ακολουθούν οι γερμανοί καπιταλιστές και οι μανατζαραίοι που έχουν βάλει να διοικούν τον ΟΤΕ.
Πλήρες άρθρο...
Η ΓΣΕΕ (η ΓΣΕΕ της ξεφτίλας, της εργατοπατερίας, του εργοδοτικού συνδικαλισμού) θεώρησε χρέος της να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία δήλωσε ότι «απαιτεί την άμεση παρέμβαση των ελεγκτικών μηχανισμών της πολιτείας ώστε να διαλευκανθούν τα ακριβή αίτια του πρόσφατου εργατικού ατυχήματος στη ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ που οδήγησε 4 εργαζόμενους να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση».
Πλήρες άρθρο...
Το παραμύθι των καπιταλιστών ότι τάχα αναζητούν εξειδικευμένους εργαζόμενους και δε βρίσκουν και γι' αυτό θα πρέπει να θεσπιστεί η «διά βίου μάθηση» και η «συνεχής επανεκπαίδευση» των εργαζόμενων, περνούσε σε κάποιον κόσμο από τα μέσα της δεκαετίας του '90 μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 2000.
Πλήρες άρθρο...