Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 | 17:44

ΔιεθνήPointer

Διαγωνισμός σιωνιστικής βαρβαρότητας

Σε διαγωνισμό για το ποιος είναι μεγαλύτερος σιωναζιστής επιδίδονται Νετανιάχου και Γκαντζ, ενόψει των τρίτων μέσα σε ένα χρόνο κοινοβουλευτικών εκλογών στο Ισραήλ, που θα γίνουν σε λίγο καιρό.
 
Σε προεκλογική του ομιλία, ο Νετανιάχου διακήρυξε ότι θα προχωρήσει στην ολοκληρωτική προσάρτηση των παλαιστινιακών εδαφών που κατέλαβε το Ισραήλ στον πόλεμο του 1967 και έκτοτε κατέχει. Σύμφωνα με τη δήλωση του Νετανιάχου, τα εδάφη αυτά περιλαμβάνουν την Κοιλάδα του Ιορδάνη, την περιοχή της βόρειας Νεκρής Θάλασσας και όλα τα εδάφη στα οποία έχουν εγκατασταθεί εβραϊκοί εποικισμοί.
 
Ο έτερος υποψήφιος για την πρωθυπουργία, πρώην αρχηγός του ισραηλινού στρατού κατοχής και υπεύθυνος για τη δολοφονία χιλιάδων αμάχων Παλαιστινίων, απόστρατος στρατηγός Μπένι Γκαντζ, έσπευσε να δηλώσει ότι σε περίπτωση που εκλεγεί θα προχωρήσει άμεσα στην προσάρτηση της Κοιλάδας του Ιορδάνη, η οποία αποτελεί το βόρειο αμυντικό τείχος της σιωνιστικής οντότητας.
 
Οι δηλώσεις αυτές δεν προκαλούν καμία έκπληξη, καθώς αντανακλούν το κλίμα που επικρατεί στην αφιονισμένη σιωνιστική μάζα. Προορίζονται περισσότερο για εσωτερική κατανάλωση, καθώς η υυλοποίησή τους, πέραν του ότι κουρελιάζει κάθε έννοια διεθνούς δικαίου, σκοντάφτει στην αντίσταση του παλαιστινιακού λαού που δε θα διστάσει να βάλει φωτιά στη Δυτική Οχθη, στη Γάζα και στο εσωτερικό του Ισραήλ.
 

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020