Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 | 22:30

ΠολιτικήPointer

Νοvartis: Ολα βαίνουν καλώς…

Μετά τον Φρουζή, η γραμματέας του Φρουζή, ονόματι Μαρία Μαραγγέλη. Η οποία βρίσκεται σε δικαστική αντιπαράθεση με τον Φρουζή, που της ζητάει 600.000 ευρώ, χρήματα που ισχυρίζεται ότι υπεξαίρεσε απ' αυτόν. Μέχρι τώρα, η πιάτσα «βοούσε» ότι η Μαραγγέλη είναι η προστατευόμενη μάρτυρας «Αικατερίνη Κελέτση», συγκρίνοντας την ιδιότητά της ως γραμματέα της Φρουζή με την κατάθεση της «Κελέτση», η οποία περιγράφει πράγματα που μόνο μια ιδιαίτερη γραμματέας θα μπορούσε να γνωρίζει.
 
Η Μαραγγέλη, καταθέτοντας στην Προανακριτική Παπαγγελόπουλου στη Βουλή, διέψευσε ότι είναι η «Κελέτση», δήλωσε ότι ουδέποτε τέθηκε σε καθεστώς αστυνομικής προστασίας και πως κατέθεσε δύο φορές, μία το 2017 και μία το 2018 στους επίκουρους εισαγγελείς Διαφθοράς και όχι στην Τουλουπάκη. Η ίδια δε διαπίστωσε ποτέ δωροδοκίες πολιτικών προσώπων, δεν ήταν και της αρμοδιότητάς της άλλωστε. Οσο για τη βαλίτσα με τα ροδάκια, κατέθεσε ότι ο Φρουζής πάντοτε κουβαλούσε μια τέτοια βαλίτσα, αλλά δεν τον είδε ποτέ να βάζει χρήματα σ' αυτήν. «Αν έφευγε ο Φρουζής από το γραφείο του, θα τον έβλεπα εγώ και άλλοι πολλοί. Δεν έγινε κάτι τέτοιο», φέρεται να κατέθεσε. Ούτε ξέρει αν ο Φρουζής αντάλλασσε SMS με τον Λοβέρδο, ούτε άκουσε ποτέ ότι ο Λοβέρδος απαιτούσε χρήματα σε βαλίτσες.
 
Οπως αντιλαμβάνεστε, όλα βαίνουν καλώς στην Προανακριτική. Οχι για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά για τους πολιτικούς του αντιπάλους που παρέπεμψε με βάση τις καταθέσεις των τριών προστατευόμενων μαρτύρων, που στη συνέχεια έγιναν δύο καθώς ο Μανιαδάκης άλλαξε στρατόπεδο και από μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος βρέθηκε κατηγορούμενος. Οπότε, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πλέον στις καταθέσεις των δύο προστατευόμενων μαρτύρων.
 
 
 
 
 
 
 
Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019