Δευτέρα 06 Ιουλίου 2020 | 20:40
Ποιος δε θυμάται τον προεκλογικό καυγά επί της οικονομικής πολιτικής; Ο ΣΥΡΙΖΑ, με το περιβόητο «Ζάππειο» του Τσίπρα, είχε βρει τη μαγική συνταγή για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων που ο ίδιος είχε συμφωνήσει με την τρόικα και είχαν αποτυπωθεί σε απόφαση του Eurogroup.
Πλήρες άρθρο...
Στον Αυτιά (πού αλλού;) βγήκε ο Βρούτσης για να παρουσιάσει το «νέο» ασφαλιστικό. Και τι έκανε; Την ίδια στιγμή που έλεγε κομπορρημονώντας ότι θα επέλθει πλήρης αποσύνδεση από το εισόδημα, ότι θα πάψει επιπλέον το Ασφαλιστικό να είναι Φορολογικό, έδειχνε συγκριτικό πίνακα με «τώρα» και «μετά», στον ο
Πλήρες άρθρο...
Σφοδρές ανακοινώσεις αντάλλαξαν ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνηση απ' αφορμή το επίδομα θέρμανσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «προχωρά στην περικοπή του σε ποσοστό που υπερβαίνει το 60% για τις πιο κρύες και ορεινές περιοχές της χώρας». Ο Σκυλακάκης απάντησε ότι «ο μέσος όρος των χρημάτων φέτος είναι μεγαλύτερος από τις προηγούμενες χρονιές» και ότι «φέτος όλοι λαμβάνουν το ίδιο επίδομα (ανά κατηγορία Δήμου και οικογενειακή κατάσταση) ανεξάρτητα από το αν έχουν ή όχι μετρητά στη διάθεσή τους.
Πλήρες άρθρο...