Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 | 00:13
Αλήθεια, πόσοι έχετε πάρει χαμπάρι ότι τη βδομάδα που πέρασε ολοκληρώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος και τη Δευτέρα θα έχουμε την τελική ψηφοφορία, μετά από μια συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών; Σίγουρα λίγοι κι απ’ αυτούς ελάχιστοι πρέπει να μπήκαν στον κόπο να παρακολουθήσουν τη σχετική διαδικασία.
Πλήρες άρθρο...
Με την παρουσία του Τσίπρα στην πορεία για το Πολυτεχνείο δόθηκε το σύνθημα για μια νέα καμπάνια εγγραφής μελών, που στοχεύει στους νέους. Φαίνεται ότι το «πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου» δεν απέδωσε και πολύ, οπότε αναζητήθηκε νέο διαφημιστικό «κόνσεπτ», πιο νεανικό, πιο «μουράτο».
Πλήρες άρθρο...
  Λίγες ώρες πριν δημοσιοποιηθεί η απόφαση του δικαστηρίου για το σκάνδαλο Siemens, κυκλοφόρησε ένα κείμενο υπογεγραμμένο από 61 «προσωπικότητες», το οποίο ζητά την αποφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου ως… πολιτικού κρατούμενου! Οι συμπαραστάτες του Γιάννου διαμαρτύρονται διότι «οι δικαστικές αρχές αποφάσισαν να παρατείνουν την προφυλάκισή του ως το ανώτατο όριο του 18μηνου».
Πλήρες άρθρο...
Γίνεται συνέδριο κόμματος εξουσίας χωρίς τους πρώην προέδρους του; Κόμματος εξουσίας τρόπος του λέγειν, γιατί το ΠΑΣΟΚ έχει προ πολλού χάσει αυτή την ιδιότητα και δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναβρεί (τουλάχιστον στο ορατό μέλλον). Ισως όμως να είναι αυτή η χαμένη αίγλη που καθιστά πιο επιτακτική την παρουσία των πρώην προέδρων στο συνέδριο.
Πλήρες άρθρο...
Με την κοφτή δήλωση ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει σκάνδαλο Novartis, ο Στουρνάρας έσπασε όλα τα κοντέρ. Λέμε ότι έσπασε τα κοντέρ γιατί η άποψη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι πως δεν υπάρχει σκάνδαλο Novartis που να αφορά το πολιτικό προσωπικό, αλλά υπάρχει όσον αφορά γιατρούς που έπαιρναν «δωράκια» για να συνταγογραφούν, ενδεχομένως και όσον αφορά υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Υγείας, που έπαιρναν «δωράκια» για να «διευκολύνουν» τη Novartis.
Πλήρες άρθρο...