Παρασκευή 03 Ιουλίου 2020 | 20:16

ΠολιτικήPointer

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, 46 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Πάντα αδικαίωτα τα αιτήματα

Συμπληρώνονται 46 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, που σήμανε την αντίστροφη μέτρηση για την πτώση της χούντας και την παράδοση της εξουσίας από τη στρατιωτικοφασιστική δικτατορία στην αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία.    «Ο αγώνας συνεχίζεται» είναι ένα από τα συνθήματα που επικρατούν τέτοια μέρα κάθε χρόνο, από την πτώση της χούντας μέχρι σήμερα.
Πλήρες άρθρο...
Δεν πρέπει να δυσκολεύτηκαν και πολύ οι διοικούντες την Cosco στον Πειραιά, προκειμένου να βρουν μια-δυο ντουζίνες γλείφτες, να τους ανακατέψουν με άλλους τόσους Κινέζους και να τους στήσουν δεξιά κι αριστερά από το κόκκινο χαλί για να υποδεχτούν τον Κούλη και τον Σι κουνώντας ελληνικά και κινέζικα σημαιάκια και γελώντας σαν ηλίθιοι.
Πλήρες άρθρο...
Θα έπρεπε να είναι βλάκας με περικεφαλαία ο περιβόητος Φρουζής αν πήγαινε στην Προανακριτική Παπαγγελόπουλου και έλεγε άλλα απ' αυτά που φέρεται ότι είπε κατά την πρώτη μέρα της εξέτασής του. Επειδή βλάκας δεν είναι και επειδή το παιχνίδι της προπαγάνδας το ξέρει πολύ καλά (χρόνια στο χώρο των φαρμακευτικών επιχειρήσεων, έμαθε καλά πώς να δουλεύει με την αφανή διαφήμιση και το «λόμπινγκ»), είπε αυτά που ήθελαν ν' ακούσουν αυτοί που τον κάλεσαν και που αποτελούν την πλειοψηφία της επιτροπής.
Πλήρες άρθρο...
Αυτό που έκανε ο Κικίλιας με το ΚΕΘΕΑ έχει όλα τα χαρακτηριστικά της προβοκάτσιας. Του «έπεσε» ξαφνικά ένα πόρισμα εσωτερικού ελέγχου για παρανομίες που έγιναν σε μια δομή του ΚΕΘΕΑ (στη φυλακή Διαβατών στη Θεσσαλονίκη) κι αυτός το παρουσίασε ως επιβεβαίωση της κατάργησης του αυτοδιοίκητου του ΚΕΘΕΑ, την οποία είχε κάνει.
Πλήρες άρθρο...
Σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως τα τρυφερά ενσταντανέ του Τσίπρα με τους ακροδεξιούς Γεωργιάδη και Βορίδη, στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Παυλόπουλος προς τον Σι Τζινπίνγκ. Ιδιαίτερα με τον Μπουμπούκο ο Τσίπρας κουβέντιαζε για ώρα, μέσα στην καλή χαρά, σαν δυο φίλοι που είχαν χρόνια να συναντηθούν και θυμήθηκαν τις σκανταλιές των παιδικών τους χρόνων.
Πλήρες άρθρο...
Ο Μιχαλολιάκος, εκτός από Αρχηγός (φίρερ) της ΧΑ, έχει και το… Θείο Χάρισμα! Σύμφωνα με τον ίδιο, ιδεολογία χωρίς δράση είναι διανοητικό κατασκεύασμα. Σωστά διαβάζετε. Αυτά γράφει ο φίρερ της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής στη 2η έκδοση του βιβλίου του με τίτλο «Μία μεγάλη Ελλάδα σε μία Ελεύθερη Ευρώπη», που εκδόθηκε προς το τέλος του 1999.
Πλήρες άρθρο...