Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 | 16:28
Χατζηνικολάου και Δελατόλας είχαν βάλει στη μέση τη Γεροβασίλη το πρωί της Τετάρτης (Real FM) και… πού σε πονά και πού σε σφάζει… Ηταν νόμιμη η απόφαση της Συγκλήτου να κλείσει την ΑΣΟΕΕ; Νόμιμη (απαντά η Γεροβασίλη). Αρα ήταν παράνομοι οι φοιτητές που έσπασαν το λουκέτο.
Πλήρες άρθρο...

ΚαταστολήPointer

Γκανγκστερική σύλληψη φοιτητή του Πολυτεχνείου

Ξεπέρασαν κάθε όριο

Ξεπέρασε κάθε όριο η κυβέρνηση Μητσοτάκη, εξαπολύοντας ένα κύμα καταστολής ενάντια στους αγωνιζόμενους φοιτητές, που έφτασε μέχρι την γκανγκστερική απαγωγή φοιτητή του Πολυτεχνείου έξω από το σπίτι του, τον οποίο κράτησαν επί ώρες απομονωμένο στη ΓΑΔΑ και στη συνέχεια τον τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί και τον έστειλαν κατηγορούμενο με το μισό Ποινικό Κώδικα.
Πλήρες άρθρο...
Η καταγγελία είναι επώνυμη (προέρχεται από τον dj Γιώργο Απέργη) και ουδείς διανοήθηκε να την αμφισβητήσει. Τη νύχτα του Σαββάτου 9 Νοέμβρη, σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι εισέβαλε ομάδα ασφαλιτών και με κραυγές εξανάγκασε τους θαμώνες να πέσουν στα γόνατα με τα χέρια στα κεφάλια και να μείνουν έτσι για πάνω από μια ώρα μέχρι να τους ελέγξουν έναν-έναν για ναρκωτικά.
Πλήρες άρθρο...
Αναίρεση στην απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Λαμίας, με την οποία αναγνωρίστηκε στον μπάτσο Κορκονέα, δολοφόνο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, το ελαφρυντικό του σύννομου βίου, με αποτέλεσμα αυτός να σπάσει τα ισόβια και να αποφυλακιστεί την επόμενη κιόλας μέρα, έχοντας παραμείνει μόλις έντεκα χρόνια στη φυλακή, άσκησε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας.
Πλήρες άρθρο...
Νέα υπόθεση «ζαρντινιέρα», με πρωταγωνιστές ανθρωπόμορφα γουρούνια των ΜΑΤ και θύμα το μέλος του Ρουβίκωνα Λάμπρο Γούλα, ο οποίος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το δημόσιο βασανισμό του σε στενά των Εξαρχείων. Αδιάψευαστοι μάρτυρες των βασανιστηρίων τα σοβαρά τραύματα που φέρει σε όλο του το σώμα, από τα πόδια μέχρι το κεφάλι, αποτέλεσμα των άγριων χτυπημάτων που δέχτηκε.
Πλήρες άρθρο...
Νέο καθεστώς και στα επισκεπτήρια των κρατούμενων από τον Χρυσοχοΐδη, ο οποίος έχει αναλάβει και τη λεγόμενη σωφρονιστική πολιτική. Εως τώρα, οι κρατούμενοι δικαιούνταν επισκεπτήριο από συγγενείς μέχρι τέταρτου βαθμού, ενώ μπορούσαν να δεχτούν και επισκεπτήριο από μη συγγενείς, υπό την προϋπόθεση ότι υπέβαλαν σχετική αίτηση η οποία εξεταζόταν και εγκρινόταν από το Συμβούλιο της φυλακής.
Πλήρες άρθρο...