Δευτέρα 06 Ιουλίου 2020 | 08:48

ΠολιτικήPointer

Κύλησε ο τέντζερης…

Small_img_34223
Ο γνωστός εθνικοσοσιαλιστής Κ. Πλεύρης είναι ο ιδεολογικός ινστρούκτορας του νέου νεοναζιστικού μορφώματος που στήνει ο Λαγός (ΕΛΑΣΥΝ - Εθνική Λαϊκή Συνείδηση). «Μήνυμα στήριξης του Κωνσταντίνου Πλεύρη στην Εθνική Λαϊκή Συνείδηση και τον Ιωάννη Λαγό», τιτλοφορείται το πανηγυρικό βίντεο που ανέβασε στο Yοutube το μόρφωμα του Λαγού (https://www.youtube.com/watch?time_con-tinue=10&v=M1zCX5sBaLw). Στο βίντεο, εκτός από τη στήριξη προς τον Λαγό, ο Πλεύρης δηλώνει αρνητικά εντυπωσιασμένος από τις ερωτήσεις που η πρόεδρος του δικαστηρίου απηύθυνε στον Λαγό, όταν αυτός απολογήθηκε στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Τον ρώτησε αν η ΧΑ, είχε στρατιωτική οργάνωση, λέει ο Πλεύρης και σχολιάζει: Γιατί, απαγορεύεται αυτό; Τον ρώτησε ακόμα αν χαιρετούσαν ναζιστικά (κάνει τη γνωστή χειρονομία). Και σχολιάζει: Ε και; Απαγορεύεται αυτό;

Πωρωμένος οπαδός του ναζισμού ο Πλεύρης, στέλνει το μήνυμα: Είμαστε ναζιστές κι είναι δικαίωμά μας να έχουμε στρατιωτική δομή και να χαιρετάμε όπως οι πρόγονοί μας χιτλερικοί. Μόνο που αυτό δε θ' αρέσει καθόλου στον φίρερ Μιχαλολιάκο και στα υπόλοιπα γκεσέμια του νεοναζισμού (συμπεριλαμβανόμενου του Λαγού), όπως και στους συνηγόρους υπεράσπισής τους. Γιατί εδώ και πολύ καιρό πασχίζουν να βγάλουν από πάνω τους τη ρετσινιά του εθνικοσοσιαλισμού, που αποτελεί το κίνητρο (και νομικά μιλώντας) για τα εγκλήματα που διέπραξαν τα τάγματα εφόδου, κατ' εντολήν του φίρερ και της ηγετικής ομάδας. «Δεν είμαστε εθνικοσοσιαλιστές, είμαστε έλληνες εθνικιστές» κραυγάζουν ο Μιχαλολιάκος, ο Παππάς και οι υπόλοιποι. «Είμαστε έλληνες εθνικιστές»! Ο Παναγιώταρος, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να πει πως ο ναζιστικός χαιρετισμός απαγορευόταν και πως άμα έβλεπαν κάποιον νεαρό να χαιρετά έτσι του κατέβαζαν το χέρι!

Ο Πλεύρης τους ξεμπροστιάζει, αδιαφορώντας για την ποινική υπεράσπιση που προσπαθούν να χτίσουν. Αυτός, άλλωστε, δεν είναι κατηγορούμενος και μπορεί να το παίζει ντούρος εθνικοσοσιαλιστής, εκθέτοντας τον φίρερ και τις υπόλοιπες «κότες» που προσπαθούν να σώσουν το τομάρι τους.
Σάββατο 09 Νοεμβρίου 2019