Δευτέρα 06 Ιουλίου 2020 | 08:34
Το αφιέρωμα στις διπλανές στήλες δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά τον Νοέμβρη του 2017, στην επέτειο των 100 χρόνων από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση. Αναδημοσιεύτηκε πέρσι, στην επέτειο των 101 χρόνων. Το αναδημοσιεύουμε και φέτος, στα 102 χρόνια του μεγάλου Οκτώβρη, γιατί θεωρούμε ότι συμπυκνών
Πλήρες άρθρο...
Πόσο αξιόπιστο πρόσωπο είναι η εισαγγελέας Διαφθοράς Ε. Τουλουπάκη; Αρκεί μια απλή σύγκριση. Την περασμένη Δευτέρα έστειλε εξώδικο στην «Καθημερινή» απαιτώντας να της κατονομάσει η Μάνδρου την πηγή που της έδωσε το εμπιστευτικό έγγραφο που αποκάλυψε την Κυριακή.
Πλήρες άρθρο...
Ο γνωστός εθνικοσοσιαλιστής Κ. Πλεύρης είναι ο ιδεολογικός ινστρούκτορας του νέου νεοναζιστικού μορφώματος που στήνει ο Λαγός (ΕΛΑΣΥΝ - Εθνική Λαϊκή Συνείδηση). «Μήνυμα στήριξης του Κωνσταντίνου Πλεύρη στην Εθνική Λαϊκή Συνείδηση και τον Ιωάννη Λαγό», τιτλοφορείται το πανηγυρικό βίντεο που ανέβασε στο Yοutube το μόρφωμα του Λαγού (https://www.
Πλήρες άρθρο...
Ολα τα λεφτά ήταν το πανό, φόντο στο βήμα που θα μιλούσε η Φώφη: «Το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστής μέσα στο Κίνημα Αλλαγής». Τους το έγραψε για να το εμπεδώσουν. Η κωμωδία συνεχίστηκε με τη Φώφη να εξηγεί ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν έφυγε ποτέ. Είναι ο κινητήριος μοχλός, ο πρωταγωνιστής μέσα στο Κίνημα Αλλαγής» και πως «το ζητούμενο σήμερα είναι ο τρόπος προσαρμογής του καταστατικού και της λειτουργίας του ΠΑΣΟΚ στην απόφαση, για την λειτουργική ενοποίηση του Κινήματος Αλλαγής».
Πλήρες άρθρο...
Πολύ θα ήθελε ο Μπουμπούκος να τον έχει πάρει ο Κούλης μαζί του στη Σαγκάη (αυτοπροβάλλεται, άλλωστε, ως ο υπουργός που έχει οριστεί να κανονίζει τα των ελληνοκινεζικών σχέσεων!), όμως δεν του έκανε τη χάρη. Επνιξε, όμως, τον πόνο του και με βαριά καρδιά πήγε στο Ζάππειο για να εγκαινιάσει την έκθεση «Σχεδιασμός της Κίνας, Γοητεία της Καλλιγραφίας», παρέα μ' έναν Αναπληρωτή Διευθυντή του Γραφείου Πληροφοριών του Κρατικού Συμβουλίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.
Πλήρες άρθρο...
Mερικές δεκάδες χρυσαυγίτες, πετάχτηκαν σαν ελατήρια όρθιοι και στάθηκαν προσοχή μόλις μπήκε στη δικαστική αίθουσα για να απολογηθεί ο φίρερ Μιχαλολιάκος. Παρέμειναν «κλαρίνο» μέχρι ο φίρερ να καθήσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου. Διέψευσαν έτσι τον ίδιο τον Μιχαλολιάκο, ο οποίος απολογούμενος στον
Πλήρες άρθρο...
«Δεν ξεχνάμε το τέρας του φασισμού και τις αιτίες που το εξέθρεψαν, ούτε τους νεκρούς που άφησε πίσω της η νεοναζιστική συμμορία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, τη μέρα της απολογίας του φίρερ των νεοναζιστών Μιχαλολιάκου. Κι εμείς δεν ξεχνάμε το «χάιδεμα» της Χρυσής Αυγής καθ’ όλη την τετραετία που κυβερνήσατε.
Πλήρες άρθρο...
Σε κυριλέ μπαρ στου Ψυρρή έβγαλε ο Τσίπρας τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Πώς προέκυψε στα ξαφνικά (αλλά όχι στα ξεκούδουνα) η μπαρότσαρκα; Η σύναξη κρατήθηκε μακριά από δημοσιογράφους και φωτογράφους (κλήθηκε μόνο ο προσωπικός φωτογράφος του Τσίπρα, ο οποίος έβγαλε φωτογραφίες σαν κι αυτές που βγάζουν οι «σελέμπριτις» στα «ιβέντς» που συμμετέχουν, στις οποίες όλοι και όλες είναι μέσα στην καλή χαρά).
Πλήρες άρθρο...