Παρασκευή 07 Αυγούστου 2020 | 00:40
Ο χρυσαυγίτης πρώην βουλευτής και δικηγόρος Αρβανίτης, που άνοιξε τον κύκλο των απολογιών του ηγετικού πυρήνα (πρώην βουλευτών) στη δίκη του νεοναζιστικού μορφώματος της ΧΑ, αποκηρύσσοντας υποκριτικά τον εθνικοσοσιαλισμό, προσπάθησε ανεπιτυχώς να μας πει ότι η εγκληματική συμμορία δεν είχε ως κίνητρο και φωτοδότη στη δράση της τον εθνικοσοσιαλισμό.
Πλήρες άρθρο...
Κατατέθηκε, λοιπόν, η πρόταση κατηγορίας κατά του Παπαγγελόπουλου, γνωστού πλέον επισήμως με το προσωνύμιο «Ρασπούτιν». Υπογράφεται από 30 βουλευτές της ΝΔ (ίσα-ίσα το απαιτούμενο όριο) και περιλαμβάνει τέσσερις κατηγορίες (ένα κακούργημα και τρία πλημμελήματα): ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας, ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος και παράβαση καθήκοντος, ηθική αυτουργία σε ψευδορκία, πρόκληση και προσφορά σε τέλεση αδικήματος.
Πλήρες άρθρο...
Οποιοι περίμεναν ότι στη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ θα έβγαιναν τα μαχαίρια είτε είναι παντελώς άσχετοι περί τα συριζαϊκά είτε υπηρετούν σκοπιμότητες των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ. Δε γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα. Οι συγκρούσεις και τα παζάρια γίνονται στο παρασκήνιο.
Πλήρες άρθρο...
Μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ο ελβετός διαιτητής Στέφαν Κλόσνερ έγραψε τα εξής στο φύλλο αγώνα:«Με τη λήξη του ημιχρόνου και καθώς κατευθυνόμουν στα αποδυτήρια της διαιτητικής ομάδας μου έδειξα κίτρινη κάρτα στο δηλωθέντα στο φύλλο αγώνα εκπροσώπου της γηπεδούχου ομάδας ΠΑΕ ΑΕΚ κύριο Δημητριάδη Βασίλειο διότι διαμαρτυρόμενος μου φώναζε “Δώσε και σε μας κανένα φάουλ, τι είναι αυτά που κάνεις;“.
Πλήρες άρθρο...
Οπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πέτσας την περασμένη Τρίτη, ο Μητσοτάκης προτίθεται να συναντήσει τους πολιτικούς αρχηγούς τις επόμενες μέρες, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους για το ζήτημα της ψήφου των εκτός επικρατείας ελλήνων ψηφοφόρων. Διότι «σε ό,τι αφορά το νόμο για την ψήφο των Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό και είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, έχουμε πει ότι είναι πρόθεσή μας να εξασφαλίσει 300 ψήφους και όχι 200.
Πλήρες άρθρο...
Το διαβάσαμε κι αυτό: το ΚΙΝΑΛ έχει, λέει, καλύτερη δυναμική από τον ΣΥΡΙΖΑ, διότι έχει 125.000 μέλη ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο 30.000! Τα παπαγαλάκια της Φώφης διαθέτουν το ίδιο απόθεμα φαιάς ουσίας με την αρχηγό τους. Αμ’ το άλλο; Η συνεδρίαση της ΚΕ του ΚΙΝΑΛ πήγε πολύ καλά, διότι όλες οι πλευρές στήριξαν
Πλήρες άρθρο...
Μέγα πολιτικό θέμα πήγαν να δημιουργήσουν οι συριζαίοι απ' αφορμή τις διαπραγματεύσεις του Μαρινάκη (Alter Ego) με τις τράπεζες προκειμένου να του πουλήσουν το μερίδιό τους στη Nova (που έχει τα γνωστά συνδρομητικά κανάλια και τις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες της Forthnet).
Πλήρες άρθρο...