Δευτέρα 06 Ιουλίου 2020 | 07:31
Medium_img_33955
Τουλάχιστον ένας (επιβεβαιωμένος) νεκρός. Τραυματίες με κατάγματα και εγκαύματα. Καμένα κοντέινερ. Συγκρούσεις. Εξέγερση. Δεν περιγράφουμε τις συνθήκες σε κάποια «τριτοκοσμική» χώρα. Περιγράφουμε τα όσα έγιναν στη Μόρια τις προηγούμενες μέρες. Τα παπαγαλάκια των καναλιών έσπευσαν να καλύψουν άμεσα το θέμα.
Πλήρες άρθρο...
«Ταυτόχρονα με τη μεγάλη έξοδο από τα νησιά, δεν θα πρέπει να υπάρξει καμία είσοδος σ' αυτά, άρα να ελεγχθούν και να αποτραπούν οι ροές και οι νέες αφίξεις». Αυτός που μιλάει με λόγο πιο φασιστικό απ' αυτόν του Σαλβίνι είναι ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κ. Μουτζούρης.
Πλήρες άρθρο...
Είν’ η ντροπή που βάφει κόκκινατα μάγουλά σου πορθητή;Χάινερ Μίλερ, Φιλοκτήτης Δεν ξέρουμε πόσες ώρες χρειάστηκε το Συμβούλιο των Φυλακών Κασσαβέτειας στο Βόλο για να απορρίψει ένα ακόμα αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για τη χορήγηση τακτικής άδειας! Ο εισαγγελέας δε χρειάζεται χρόνο, καθώς έχει έτοιμο το βέτο και την επιχειρηματολογία; Δεν είναι δα και πρωτότυπα: «παραμένει αμετανόητος», αφού δεν κάνει «δήλωση μετάνοιας».
Πλήρες άρθρο...