Πέμπτη 04 Ιουνίου 2020 | 20:15

ΠολιτικήPointer

Επειδή δε θέλουν και δεν μπορούν να αλλάξουν τη μνημονιακή πολιτική

Επιστρατεύουν το πολιτικό σόου

Medium_img_33750
«Σε κλίμα εποικοδομητικής συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων (ΓΣΕΕ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΤΕ, ΣΕΒ, ΣΒΕ). Κατά την έναρξη της συνάντησης, ο Πρωθυπουργός δήλωσε…» κτλ.
Πλήρες άρθρο...
Η ειδική απεσταλμένη του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό παρέτεινε την παραμονή της στην Κύπρο και μετά από ένα τετραήμερο συναντήσεων με τους Αναστασιάδη και Ακιντζί (χωριστά με τον καθένα) φαίνεται πως κατάφερε να πετύχει μια καταρχήν συμφωνία επί των όρων αναφοράς βάσει των οποίων μπορεί να επαναρχίσουν συνομιλίες υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για την επίτευξη λύσης στο Κυπριακό.
Πλήρες άρθρο...
  Την πρόταση Μητσοτάκη για τον εκλογικό νόμο φαίνεται να περιμένει το ΠΑΣΟΚ μπας και αισθανθεί κόμμα με κοινοβουλευτικό βάρος. Ετσι, ενώ η κυβέρνηση κάνει διαρροές και ψαρεύει κλίμα, το ΠΑΣΟΚ τοποθετείται με δηλώσεις στελεχών του. «Εάν πραγματικά ενδιαφέρει την κυβέρνηση η συναίνεση και η συνεννόησ
Πλήρες άρθρο...
Μάχη οπισθοφυλακών δίνουν κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που εμφανίζονται να υπερασπίζονται την «αριστεροσύνη» του ΣΥΡΙΖΑ από τους «βαρβάρους» του παλιού ΠΑΣΟΚ. Ο κύβος έχει ριφθεί εδώ και χρόνια και τώρα -με την άνεση της αντιπολίτευσης και με τον αέρα του εκλογικού ποσοστού της 7ης του Ιούλη- ο Τσίπρας και οι στενοί του συνεργάτες προσπαθούν να υλοποιήσουν το σχέδιο με τρόπο που θα εξασφαλίζει την παντοκρατορία τους και την περιθωριοποίηση του «βαθέος ΣΥΡΙΖΑ».
Πλήρες άρθρο...

ΠολιτικήPointer

Φαιδρό χαρακτηρίζει το δικαστήριο, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος του!

Συνεχίζει να προκαλεί ο Λαγός

O Λαγός έφτιαξε νέο νεοναζιστικό μόρφωμα («Εθνική Λαϊκή Συνείδηση»), παρέα με τον Καιάδα, τον Ηλιόπουλο και άλλους χρυσαυγίτες. Μοναδικό του μέλημα είναι να τη σκαπουλάρει από τις βαρύτατες κατηγορίες που τον βαραίνουν, πράγμα αδύνατο. Στις 28 Αυγούστου, έδωσε συνέντευξη στον πολύ στενό συνεργάτη του
Πλήρες άρθρο...
Αρκετοί πρέπει να θεώρησαν το δισέλιδο άρθρο του Σημίτη στα «Νέα» του περασμένου Σαββάτου ως έμμεση υποβολή υποψηφιότητας για την προεδρία της Δημοκρατίας. Διότι ο τέως πρωθυπουργός, που πριν από σαράντα μέρες συμμετείχε (χαλαρά έστω) στην προεκλογική εκστρατεία του ΚΙΝΑΛ, ενδύθηκε τη στολή του «πατέρα του έθνους» καλώντας τα αστικά πολιτικά κόμματα σε ευρύτερη συνεργασία.
Πλήρες άρθρο...
  Σύμφωνα με τον αστικό Τύπο, οι δύο δικαστικοί που η κυβέρνηση Μητσοτάκη τοποθέτησε επικεφαλής της ποινικής Δικαιοσύνης (Ι. Τσαλαγανίδης πρόεδρος και Β. Πλιώτας εισαγγελέας του Αρείου Πάγου) είναι άριστοι, με σημαντικό έργο και σπουδαία κατάρτιση, ενώ επιπλέον απολαύουν της αποδοχής και του σεβασμού των συναδέλφων τους.
Πλήρες άρθρο...
«Εάν ξαναγίνουμε ΠΑΣΟΚ, τότε η απήχησή μας και ο ρόλος μας στα πολιτικά δρώμενα της χώρας είναι δεδομένη», λέει ο Νίκος Παπανδρέου. Ο Παύλος Γερουλάνος επικαλείται τον «κόσμο», που λέει: «Μα καλά, εσείς ΠΑΣΟΚ δεν είστε; Ντρέπεστε να το πείτε;». Και απαντά με περηφάνεια: «Δεν ξέρω για τα άλλα στελέχη μας, αλλά εγώ δεν ντρέπομαι».
Πλήρες άρθρο...