Παρασκευή 06 Δεκεμβρίου 2019 | 12:43
Μια γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση άρχισε να αναπτύσσεται γύρω από τις αγροτικές φυλακές της Κασσαβέτειας στη Μαγνησία, τρεις μέρες μετά την εκλογική νίκη της ΝΔ, την επομένη από την εγκατάσταση του Χρυσοχοΐδη στον υπουργικό θώκο της Κατεχάκη, με αρμοδιότητα πλέον και τον έλεγχο των φυλακών.
Πλήρες άρθρο...

ΚαταστολήPointer

Ενάντια σε διαμαρτυρία στη Γερμανική Πρεσβεία

Απρόκλητη αστυνομική επίθεση, συλλήψεις και διώξεις

Απρόκλητη και βίαιη αστυνομική επίθεση δέχτηκαν την Παρασκευή 19 Ιούλη τούρκοι και κούρδοι πολιτικοί πρόσφυγες και έλληνες αλληλέγγυοι, που προσπάθησαν να διαδηλώσουν για δεύτερη συνεχή εβδομάδα έξω από τη γερμανική πρεσβεία. Η διαμαρτυρία οργανώθηκε από την Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν, μετά την καταδίκη του Ερντάλ Γκόκογλου από γερμανικό δικαστήριο σε φυλάκιση πέντε ετών για τη νόμιμη δράση του στη Γερμανία.
Πλήρες άρθρο...
Ειδικές αστυνομικές δυνάμεις με βαρύ οπλισμό έβγαλε ο Χρυσοχοΐδης στο κέντρο της Αθήνας. Για να αισθάνονται ασφάλεια οι τουρίστες και να πατάσσεται η παραβατικότητα, είπαν. Δηλαδή, όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν αισθάνονταν ασφαλείς οι τουρίστες; Παρά τη συγκέντρωση τόσων προσφύγων και μεταναστών, ποτέ η Ελλάδα δεν έγινε στόχος τυφλών χτυπημάτων.
Πλήρες άρθρο...
Οπως γνωρίζετε, η «Κόντρα» βρίσκεται στην περιοχή όπου κατοικεί η πλειοψηφία των μεταναστών της Αθήνας. Τις τελευταίες μέρες διαπιστώσαμε  ότι ο κόσμος που κυκλοφορεί στην Αχαρνών, που κάθεται στα φτηνά καφέ για να χρησιμοποιήσει το δωρεάν wi-fi ή ψωνίζει από τα άπειρα «ανατολίτικα» μικρομάγαζα της περιοχής, έχει αραιώσει πάρα πολύ.
Πλήρες άρθρο...