Παρασκευή 06 Δεκεμβρίου 2019 | 13:03

ΔιεθνήPointer

Απροκάλυπτη στήριξη στους σιωναζιστές

Small_img_33632
Πρώτα ήταν το γερμανικό Κοινοβούλιο, το οποίο στις 17 Μάη αποφάσισε -με σχεδόν ομόφωνο ψήφισμά του- ότι το κίνημα BDS (Boycott, Divestment, Sanctions – Μποϊκοτάζ – Απόσυρση Επενδύσεων – Κυρώσεις) κατά του Ισραήλ είναι αντισημιτικό! Το ψήφισμα υπέγραψαν ακόμα και οι Πράσινοι! Οι ακροδεξιοί (Εναλλακτική για την Γερμανία) είχαν πιο σκληρή πρόταση (πρότειναν να απαγορευτεί εντελώς το BDS), ενώ το κόμμα της «σοσιαλιστικής αριστεράς» επιχείρησε να περάσει μία πιο «μετριοπαθή» θέση, για καταδίκη μόνο των «αντισημιτικών» δηλώσεων του κινήματος!
 
Την περασμένη εβδομάδα, η αμερικάνικη Βουλή των Αντιπροσώπων πέρασε κι αυτή σχεδόν ομόφωνο ψήφισμα (398 υπέρ έναντι μόλις 17 κατά), το οποίο καταδικάζει το κίνημα BDS, χαρακτηρίζοντάς το ως αντίθετο στην αμερικάνικη πολιτική και ως υπονομευτικό της δυνατότητας επίλυσης της ισραηλινο-παλαιστινιακής σύγκρουσης μέσω διαπραγματεύσεων, διότι ζητά μόνο από τη μία πλευρά υποχωρήσεις (!) και ενθαρρύνει τους Παλαιστίνιους να απορρίψουν τις διαπραγματεύσεις επιλέγοντας την άσκηση διεθνούς πίεσης (βλ. https://www.congress.gov/bill/116th-congress/house-resolution/246/text)!
 
Φαίνεται πως είναι τόσο μεγάλη η πίεση στους… καημένους τους σιωνιστές που οι δυτικές «δημοκρατίες» φρόντισαν να τους στηρίξουν! Το επόμενο βήμα θα είναι να ρίξουν στις φυλακές τους εκπροσώπους αυτού του καθαρά ειρηνικού κινήματος, που ζητά το αυτονόητο: οι Σιωνιστές να πάψουν να δολοφονούν και να κατέχουν παράνομα (ακόμα και σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο) την Παλαιστίνη.
 
Σε όποιον τολμήσει να τους κριτικάρει κοτσάρουν την ετικέτα του «αντισημίτη» και «καθαρίζουν», πιστεύοντας ότι θα αφανίσουν το διεθνές κίνημα υποστήριξης της παλαιστινιακής υπόθεσης.
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που η αστική «δημοκρατία» προσπαθεί να ρίξει λάσπη στους αγωνιστές. Τα μετεμφυλιακά χρόνια στη χώρα μας, οι κομμουνιστές χαρακτηρίζονταν «ληστοσυμμορίτες». Οι πραγματικοί συμμορίτες κάθονταν στα πρωθυπουργικά γραφεία. Τώρα όλο το φάσμα της αστικής δημοκρατίας διεθνώς (από τους «αριστερούς» μέχρι τους φασίστες) στηρίζει το σιωναζιστικό μόρφωμα που σκοτώνει εν ψυχρώ τους Παλαιστίνιους, ακόμα και δεκάχρονα παιδιά!
 
Σάββατο 27 Ιουλίου 2019