Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 | 03:13

ΠολιτικήPointer

Φιέστες που γυρίζουν μπούμερανγκ

 
Γεροβασίλη και Παπακώστα οργάνωσαν φιέστα για την παράδοση 114 νέων οχημάτων στην μπατσαρία. Πρόκειται για 107 μοτοσικλέτες, έξι τζιπ 4Χ4 και μια κλούβα των ΜΑΤ (δωρεά του ομίλου Μυτιληναίου!). Υπό άλλες συνθήκες, οι συριζαίοι δε θα οργάνωναν αυτή τη φιέστα, όμως μέσα στην προεκλογική τους παραζάλη αισθάνθηκαν ότι πρέπει να απαντήσουν στον Μητσοτάκη και σ' αυτόν τον τομέα.
 
«Οποιος λέει ότι η Ελλάδα δεν είναι ασφαλής χώρα και είναι από την πλευρά της ελληνικής πολιτικής σκηνής, προφανώς, δρα ενάντια στα εθνικά συμφέροντα, ενάντια στην οικονομική ανάπτυξη, διότι η άμεση συνέπεια είναι για τον ελληνικό τουρισμό», είπε η Γεροβασίλη, πλέκοντας στη συνέχεια το εγκώμιο της μπατσαρίας. «Η σημερινή μέρα είναι μια ευχάριστη μέρα για την Αστυνομία και είναι άδικο να μιλούν κάποιοι για φιέστες και να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα μιας μακράς προσπάθειας για μικροκομματικές σκοπιμότητες».
 
Ο,τι και να πουν, όμως, έρχονται δεύτερες και καταϊδρωμένες. Φαίνεται καθαρά ότι ο Μητσοτάκης βάζει την ατζέντα και οι συριζαίοι ακολουθούν κάθιδροι. Οταν αυτό το κάνουν με φιέστες γελοίου επιπέδου, τότε οι ίδιες οι φιέστες γυρίζουν μπούμερανγκ σ' αυτούς.
Σάββατο 06 Ιουλίου 2019