Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 | 15:58
  «Σωστά το λέτε, τον ΣΥΡΙΖΑ και εμένα προσωπικά με έχουν αγκαλιάσει όλοι οι Σοσιαλιστές ηγέτες, η Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία. Βρίσκομαι διαρκώς στις σκέψεις τους, μου ζητάνε να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και μέλος των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, εγώ επιλέγω να είναι παρατηρητής.
Πλήρες άρθρο...
  Πέρασε ολόκληρη η προεκλογική περίοδος των ευρωεκλογών, πέρασε και η μισή προεκλογική περίοδος των εθνικών εκλογών και ξαφνικά ο Τσίπρας «θυμήθηκε» να την πέσει στον Καραμανλή. Τον άνθρωπο που όλ' αυτά τα χρόνια βρισκόταν στο απυρόβλητο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ από καραμανλικούς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (από Παπαγγελόπουλο μέχρι Παπακώστα) ακούγονταν ύμνοι για τον «Βούδα της Ραφήνας».
Πλήρες άρθρο...
  Δεν υπάρχει προεκλογική εκδήλωση που να μην ολοκληρώνεται με παιδάκια. Τα βουτάνε ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης, η Γεννηματά, τα σηκώνουν ψηλά, κρατάνε και μια ανθοδέσμη που τους δίνουν τα παιδάκια (με την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπα, καθώς η ηλικία τους δεν τους επιτρέπει να καταλάβουν τι γίνεται) και χαιρετούν τα αλαλάζοντα πλήθη (πλήθη τρόπος του λέγειν πλέον).
Πλήρες άρθρο...
  Γεροβασίλη και Παπακώστα οργάνωσαν φιέστα για την παράδοση 114 νέων οχημάτων στην μπατσαρία. Πρόκειται για 107 μοτοσικλέτες, έξι τζιπ 4Χ4 και μια κλούβα των ΜΑΤ (δωρεά του ομίλου Μυτιληναίου!). Υπό άλλες συνθήκες, οι συριζαίοι δε θα οργάνωναν αυτή τη φιέστα, όμως μέσα στην προεκλογική τους παραζάλη αισθάνθηκαν ότι πρέπει να απαντήσουν στον Μητσοτάκη και σ' αυτόν τον τομέα.
Πλήρες άρθρο...
  Η πλειοψηφία του αστικού Τύπου «έκραξε» τον Αραχωβίτη γιατί με λεφτά του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης τύπωσε και μοίρασε προπαγανδιστικό φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ, «μπουκώνοντας με μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ τρεις μόνο εφημερίδες (Αυγή, ΕφΣυν, Realnews).   Ο Αραχωβίτης απάντησε ότι «τα κριτήρια ε
Πλήρες άρθρο...
  «Τρελά» πράγματα συμβαίνουν στην Πάτρα (μολονότι «τρελά νερά» υπάρχουν μόνο στη Χαλκίδα). Την περασμένη Τρίτη (2.7.2019), ο οικείος αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος αποφάσισε (ως είχε υποχρέωση εκ του νόμου) το κλείσιμο ενός παράνομου καταφύγιου ζώων συντροφιάς στο Γιαννισκάρι του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
Πλήρες άρθρο...
  Φεύγουμε που φεύγουμε από την κυβέρνηση, ας κάνουμε μια ύστατη επιχείρηση δημαγωγίας, μπας και συγκρατήσουμε λίγο την κατρακύλα. Ασε που θα πετάξουμε μερικές «καυτές πατάτες» στα χέρια του Κούλη και θα μπορούμε να τον αντιπολιτευόμαστε με όλη μας την άνεση, όταν θα προσπαθεί να τις ξεφορτωθεί.
Πλήρες άρθρο...
  Το έχουμε δει και στους χρυσαυγίτες, για-τί θ' αποτελούσε εξαίρεση ο Πλεύρης που προσπαθεί να ξαναεκλεγεί βουλευτής με τη ΝΔ. Πήγε να κάνει «γύρισμα» στα Εξάρχεια για να πει στους θεατές του ότι «τελειώνει το άβατο, τελειώνει η ανομία». Και κατάφερε να πετύχει  το αντίθετο αποτέλεσμα.
Πλήρες άρθρο...
 Και ο Αντετοκούνμπο ΣΥΡΙΖΑ: Λάθος. Ο Αντετοκούνμπο είναι… Νοτοπούλου. Νέος, ωραίος, δυναμικός και προπαντός επιτυχημένος. Μια Σταχτοπούτα κι αυτός, που ξεκίνησε από τα Σεπόλια και κατέκτησε την κορυφή του ΝΒΑ. Οπως το Κατερινάκι. Που από συμβασιούχος «καθαρίστρια» στο Δήμο Θεσσαλονίκης, έγινε υφυπουργός και τώρα θέλει να γίνει βουλευτίνα (αφού δεν μπόρεσε να γίνει δημαρχίνα).
Πλήρες άρθρο...